Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS:GO

AdIdAs11171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z CSGO. Nie chce się wyłączyć (nie mylić z włączyć :D). Odinstalowywałem CS i dalej nic. Spójność plików też na nic. Inne gry się normalnie wyłączają tylko cs nie chce. W procesach go nie mam. Żeby go wyłączyć i np odpalić od nowa żeby zagrać muszę wyłączać steam w procesach i od nowa się logować. Co może być powodem?

Opublikowano

sprobuj wpisac quit w konsoli

Ale ja nie mam cs odpalonego... ja go nie mam na pasku ani nigdzie. jedynie jak odpale liste znajomych to widze ze jestem w grze...

Opublikowano

Co spowodowało taką sytuację? Przywracałeś system lub robiłeś coś w stylu 'twardego' resetu komputera?

Druga sprawa: korzystasz z Windows 10? Jeżeli tak, kliknij ALT+TAB i zobacz, czy nie masz tam przezroczystego okienka csgo.

P.S. Podaj też opcje uruchamiania z biblioteki Steam, które ustawiłeś

Opublikowano

Znam problem, również taki posiadam :D Jeżeli dalej będzie się pojawiam musisz się zrelogować na swoje konto tzn. zaloguj się na nie jeszcze raz jeżeli masz zamknięty proces CSGO. Albo Ctrl + Alt + Del i zamykasz wszystkie procesy steam. Jest to spowodowane przez to, że windows usypiając wyłącza wszystkie procesy, które są odpalone i z nich nie korzystamy, a jako, że CSGO jest wyłączany w kolejności alfabetycznej to steam wariuje i pokazuje odpaloną wcześniej grę. Przez co windows robi to samo i nie odpala nam danej aplikacji. Tak wiem zawiłe ale takie jest wyjaśnienie :D Pozdrawiam cieplutko.

Opublikowano

Znam problem, również taki posiadam :D Jeżeli dalej będzie się pojawiam musisz się zrelogować na swoje konto tzn. zaloguj się na nie jeszcze raz jeżeli masz zamknięty proces CSGO. Albo Ctrl + Alt + Del i zamykasz wszystkie procesy steam. Jest to spowodowane przez to, że windows usypiając wyłącza wszystkie procesy, które są odpalone i z nich nie korzystamy, a jako, że CSGO jest wyłączany w kolejności alfabetycznej to steam wariuje i pokazuje odpaloną wcześniej grę. Przez co windows robi to samo i nie odpala nam danej aplikacji. Tak wiem zawiłe ale takie jest wyjaśnienie :D Pozdrawiam cieplutko.

Z takim to warto pogadać bo i problem wyjaśni i na piwo wyskoczy :D

Opublikowano

Haha pewnie :) Pomogło ? Mam nadzieje, że tak.

Opublikowano

Haha pewnie :) Pomogło ? Mam nadzieje, że tak.

TAK, dzięki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...