Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z handlem brylkami

Kicknijmnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialem sobie troche dorobic i pobawic sie w sprzedaz bryl na pewnym serwerze. Problem w tym, ze administracja zawsze bardzo szybko namierza moje konto i je banuje. Probowalem juz logowac sie na ich serwer z VPSa, tworzylem nowe konta na emailu, na grze, staralem sie nie przechowywac bryl na jednym koncie itd. ma ktos z was moze jakis pomysl przez co moga mnie oni "namierzyc"? Doszlo juz do tego, ze zablokowali mi dostep do ich strony internetowej... Jedyne czego chyba nie zmienilem to konto na allegro, ale nie wydaje mi sie, ze to wlasnie w tym tkwi problem. Inne aukcje stoja na allegro i nie slyszalem o banach, a moje znikaja czasami po kilku godzinach, czasami po 1 dniu.

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Na metin2dev jest poradnik jak stworzyć system banowania poprzez hardware id, i pewnie to mają.  Musisz zmienić hwid i może uda się obejść lub wymienić sprzęt :D

brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...