Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Masowe akceptowanie znajomych na FB

DiGGle

Pytanie

Opublikowano

facebook.png

Facebook

Cześć, przedstawiam proste czynności pozwalające na masową akceptacje znajomych w serwisie facebook przy użyciu naszej przeglądarki internetowej.

W moim przypadku temat został stworzony na podstawie przeglądarki Opera & Google Chrome.

Krok #1
Zaloguj się na swoje konto w serwisie facebook.

Krok #2
Przejdź do linku podanego poniżej.

http://www.facebook.com/reqs.php

Najeżdżamy na przycisk "Zatwierdź" i klikamy PPM (Prawy Przycisk Myszki), po czym wybieramy zbadaj element.
Łatwiejszy sposób podałem poniżej.

Krok #3
Przechodzimy do Consoli naszej przeglądarki (CTRL + SHIFT + C), gdzie następnie wklejamy kod js.

javascript:for( i = 1;i<document.getElementsByName("actions[accept]").length;i++){document.getElementsByName("actions[accept]")[i].click();}void(0);

Krok #4
Wciskamy enter, po czym mamy zaakceptowane zaproszenia do znajomych.

Gotowe! Miłego korzystania.

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może trochę zły temat na takie pytanie, ale dlaczego na końcu jest funkcja void(0)? tj. po co? Nie zrozum mnie źle, nie kwestionuję poprawności kodu, tylko serio nie wiem - nigdy nie wprowadzałem skryptów w konsoli i pierwszy raz się z tym spotykam, a może się kiedyś ta wiedza przydać ^^.

= SygnaturA =

Made by... ME. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...