Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zagrać w League Of Legends?

DiGGle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh.. pograłem kilka gierek na koncie i od razu człowiek dostaje banana na twarzy, od wyzwisk na chacie. Trafiłem nawet na zakochaną parę, która dzielnie uczyła się gry w League of Legends chociaż niezbyt im to wychodziło.

Szkoda trochę, że nie ma możliwości komunikacji głosowej, bo wtedy to bym miał chyba jeszcze większy ubaw.  xD

Opublikowano

Ogólnie jest to gra fajna, zespołowa (można grać wspólnie ze znajomymi), trzeba pomyśleć.

Ale czasem potrafi zdenerwować, że chce się coś rozwalić.. Także osobiście jeżeli nie zacząłeś gry, nie polecam bo można szybko się wciągnąć.

"FREE TO PLAY" jest tylko baitem :D

Opublikowano

Ogólnie jest to gra fajna, zespołowa (można grać wspólnie ze znajomymi), trzeba pomyśleć.

Ale czasem potrafi zdenerwować, że chce się coś rozwalić.. Także osobiście jeżeli nie zacząłeś gry, nie polecam bo można szybko się wciągnąć.

"FREE TO PLAY" jest tylko baitem :D

No wszystko spoko, ale post wyżej nad Twoim napisałem że mam za sobą kilka gierek. No ale kto by tam czytał, żeby nabić tylko post. ;)

To że F2P jest baitem wiadomo nie od dziś. :D

Opublikowano

Czy warto grać aktualnie w lige legend? Jeśli chcesz sb grać normalki dla zabicia czasu to tak a na dłuższą metę jeśli myślisz o wbiciu wysokiej dywizji itd to NIE POLECAM!

Rankedy w S7 to rzut kostką albo dostaniesz normalny timek i wygrasz gre albo nie nie ma czegoś takiego jak wygranie gry solo.

Dostajesz jg do timku który siedzi w jg całą grę a jak już przyjdzie na ganka to sie wyjebie z double buffem i masz pograne na lini.

Nigdy nie masz normalnego supporta czy też adc w timku bo te linie zwykle dostają autofilla i nie widzą co robić a wszystko po to żeby szybciej na gre czekać hehe.

Rework asasynów też był piękny. Talon którego nie da sie zabić bo przelatuje przez całą mape w 3sec.

Fizz który był broken jest jeszcze bardziej broken.

Zed który w aktualnej mecie jest j****y uselessem.

Do tego Katarina która rozpierdala cały timek w 3sec a dostała nerfa na 2 magic resista. 

Kha w jg który z target skilla (q) zabiera ci pół hp i ma na to cooldown aż 3 sec? 

Jest jeszcze milion innych rzeczy które są c*****e w s7...

Dlaczego twierdze że  soloq to rzut kostką? 

W sezonie 6 miałem p4 na euw aktualnie G1 

A co sie dzieje na eune w sezonie 7? Spadłem z S4 do B3 w 2 dni XDDDDDDD 

Czy mój skill sie zmienił? NIE takie piękne timki :)

Taka piękna liga legend s7 :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

To bardzo dobre pytanie.Największy problem ligi legend jest to że gra zespołowa to klucz do zwycięstwa przez co soloQ jest istną ruletką możesz zdominować swoją linię ale sam nic nie ugrasz kimkolwiek byś nie był to właśnie ten główny problem.Tzw.Feed i zrobienie przewagi boli i to strasznie,w innych grach zespołowych np.Cs:Go mimo tego że ktoś gra eco jesteśmy w stanie zabić kogoś kto gra fulla, a tu ? 1v1 jest awykonalne przeciwko postaci ktora ma powiedzmy 3/0 wtedy możemy tylko farmić przez 20 minut.Do tego jest to gra Tiltująca coraz bardziej z roku na rok a otrzymanie autofilla(supporta) oznacza porażkę bo zawsze znajdzie się ktoś kto zagra gorzej na twojej linii którą preferowałeś.Czy napewno warto ? Jeśli masz ekipę z którą można popykać to owszem ale zabawa w soloQ jest jak igranie z ogniem.Pozostają tylko normalki dla funu.

Opublikowano

Wczoraj trafił mi się dobry team z Chorwacji, więc pograliśmy kilka gierek. Powiem, że pomimo braku komunikacji głosowej samo co-op wyszło świetnie.

Opublikowano

Zalezy co kto lubi , ja akurat polecam gre , na poczatku wydaje sie slaba ale jak juz pograsz te 3-4 lata to mozna sie swietnie bawic przy niej.  Jeden powie nie bo gry to strata czasu , drugi powie tak bo sa z*******e , sam musisz zdecydowac co chcesz dzialac w zyciu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...