Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa problemy

szamus500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1. Zmiana kanału. Często przy zmianie kanału gdy odliczanie wybije do zera, wszystkie postacie znikają ale dalej nic się nie dzieje - muszę cofnąć się do ekranu logowania i wpisywać dane na nowo. I tak co druga zmiana kanału. Nawet nie przenosi gdy się teleportuje u teleportera, muszę klikać wyloguj i wpisywać dane... Przeinstalowałem metin2 i nic. Na innym komputerze to samo. Internet 100/10

2. Po zmianie kanału często pasek ikon (1,2,3,4,F1 itd.) zmienia się na 4 i muszę go zmieniać ręcznie na 1. Próbowałem nawet ustawić sobie stały na 4 ale wtedy analogicznie zmienia się po zmianie na pierwszy

Ktoś pomoże? :)

Opublikowano

1. W większości przypadków to wina słabego łącza internetowego. Siedzisz na wi-fi?

2. Jak ustawisz sobie stały pasek to co się robi? Nie rozumiem w czym leży problem :D

Opublikowano

nie wazne czy na wifi, czy na mobilnym i nawet innym komputerze. Nadal to samo

A chodzi o to, że mam wszystko ustawione na pasku peirwszym, przechodze w inny teleport i się automatycznie przestawia na pasek 4 gdzie nic nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...