Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z AutoExec

Gameson1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym prosić o pomoc ponieważ autoexec nie dokońca sie wczytuje!!

Wczytuje mi zaledwie kilka bindów a reszty nie!!

W szczególności nie wczytuje mi tych 2 bindów !!  Na zdj poniżej

post-1554283-0-32736100-1491727022_thumb.png

Jesli mam w nich jakiś błąd proszę o poprawienie ok?

Opublikowano

A gdzie znalazłeś te bindy? Pierwszy raz takie ustawienie widzę i odnoszę wrażenie, że sam je stworzyłeś.

Jeżeli chodzi o bh/ctrl to pamiętaj, że możesz to sobie ustawić jako makro myszki - będzie bardziej dokładne niż bind w cfg.

Opublikowano

A gdzie znalazłeś te bindy? Pierwszy raz takie ustawienie widzę i odnoszę wrażenie, że sam je stworzyłeś.

Jeżeli chodzi o bh/ctrl to pamiętaj, że możesz to sobie ustawić jako makro myszki - będzie bardziej dokładne niż bind w cfg.

Ile ty grasz w CS:GO? Tydzień? xD Jedne z najpopularniejszych bindów.

alias +knife slot3
 alias -knife lastinv
 bind q +knife

bind "space" "+djump"
alias "+djump" "+jump ; +duck"
alias "-djump" "-jump ; -duck"
Opublikowano

Szczerze powiedziawszy nigdy nie używałem pierwszego binda, stąd napisałem, że pierwszy raz go widzę.

Co do drugiego to chyba autor sam go stworzył, bo są w nim literówki. Powinien wyglądać tak:

alias "+hjump" "+jump; +duck"
alias "-hjump" "-jump; -duck"
bind "MWHEELDOWN" "+hjump"
bind "MWHEELUP" "+jump"

P.S. Tak czy siak lepiej drugi bind ustawić w macro myszki, aby mieć za każdym razem idealny skok. Ze scrollem i bindem nie zawsze wychodzi.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy nigdy nie używałem pierwszego binda, stąd napisałem, że pierwszy raz go widzę.

Co do drugiego to chyba autor sam go stworzył, bo są w nim literówki. Powinien wyglądać tak:

alias "+hjump" "+jump; +duck"
alias "-hjump" "-jump; -duck"
bind "MWHEELDOWN" "+hjump"
bind "MWHEELUP" "+jump"

P.S. Tak czy siak lepiej drugi bind ustawić w macro myszki, aby mieć za każdym razem idealny skok. Ze scrollem i bindem nie zawsze wychodzi.

Ty chyba nie wiesz co ten bind robi, że chcesz go na makro ustawiać xD. Po co się wypowiadasz jak nawet nie wiesz co to jest. I nie powinien wyglądać tak jak ty to napisałeś.

Opublikowano

Bo tego sie nie ustawia na scrolla... tym skokiem się nie spamuje, on nie działa tak jak normalny skok.

Co stoi na przeszkodzie, aby ustawić go na scrolla? Nie musisz nim spamować, a jedynie wyczuć co jaki czas zjeżdzasz scrollem 'o jeden ruch'. Wiadomo, że nie zadziała kiedy będzie się paliło scrolla.

Opublikowano

Bo tego sie nie ustawia na scrolla... tym skokiem się nie spamuje, on nie działa tak jak normalny skok.

Co stoi na przeszkodzie, aby ustawić go na scrolla? Nie musisz nim spamować, a jedynie wyczuć co jaki czas zjeżdzasz scrollem 'o jeden ruch'. Wiadomo, że nie zadziała kiedy będzie się paliło scrolla.

A jemu właśnie o to chodzi.. Jego bind powinien wyglądać tak, ale spamować, nie da rady.

bind "MWHEELUP" "+djump"
bind "MWHEELDOWN" "+djump"
alias "+djump" "+jump ; +duck"
alias "-djump" "-jump ; -duck"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...