Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [VPS] [Easy]

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak serwer jest (byl) spoko tylko troche jest nie dopracowany. Przypomina troche serwery niemieckie takie jak Rubinum itp.

Info do flyby

Jak juz chcesz zrobic reset itp to sie wstrzymaj przed wpuszczaniem serwa na nowo i sie zastanow czego oczekujesz od serwera. Po pierwsze skoro jest wszedzie pelno metkow (wielki plus za to przypomina serwery niemieckie) i dropi z nich KU to po jaki ch** dawac je do handlarki ? Bo gracze chca isc na latwizne i nie chce im sie dropic ? To niech spadaja na Ba**** Srarie i inne tego typu projekty co sa stwarzane przez ich "bokuf" i padaja po miesiacu ale to co zaraz i tak bedzie nowa Sraria. Zrob misje normalnie np z tym biciem metkow bylo spoko tylko zeby lepsze nagrody byly za to no i biologa dodaj. Ogarnij laczenie sie przedmiotow bo po 3h dropu na metkach mialem dwie strony bodzi ktorych nie ch** nie mozna bylo polaczyc nie wspominajac o reszcie. Nastepnie zamiast zwiekszyc szanse lowienia ryb dodales rybie osci do szkat blasku i wyjebka bo dzieciaczki juz placza zamiast chwile sie pomeczyc. A tak ogolnie serwer spoko. To dziecko zamiast peta zaje**** sprawa drop kostiumow na 24h tez spoko.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj tam - ubolewacie jakby nie wiem co się stało. Zacznie się grać od nowa - w sumie mnie tam rybka bo dziś zaczęłam grać i jeszcze mały lvl wbiłam. Każdemu może się zdarzyć coś zapomnieć, nie sądzę, że specjalnie zapomnieli backup'a zrobić :)

Opublikowano

Oj tam - ubolewacie jakby nie wiem co się stało. Zacznie się grać od nowa - w sumie mnie tam rybka bo dziś zaczęłam grać i jeszcze mały lvl wbiłam. Każdemu może się zdarzyć coś zapomnieć, nie sądzę, że specjalnie zapomnieli backup'a zrobić :)

Zacznie się od nowa? Jak kilka osob od wczoraj grało leciało w topke to myślisz że im się będzie chciało od nowa grać? Wątpie

Opublikowano

;D juz padlo ale sztos serwer nie ma co...

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Hmm skoro tak mowisz to czemu serwer offline od kilku godzin? Moj serwer dziala od 2 tyg jak cos

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

a więc tak już wszystko jest jasne  ;) serwer padł z powodu ataku. Podczas ataku zostały uszkodzone tabele account oraz player których nie da się już naprawić.

Teraz pytanie do graczy chcecie grać dalej? konieczny restet postaci niestety nie jesteśmy wstalnie przywrócić bazy do stanu sprzed ataku.

lol

mozemy powrocic do tematu moich umiejetnosci, ktory ostatnio poruszyles  xD

skad zatruty?  

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

a więc tak już wszystko jest jasne ;) serwer padł z powodu ataku. Podczas ataku zostały uszkodzone tabele account oraz player których nie da się już naprawić.

Teraz pytanie do graczy chcecie grać dalej? konieczny restet postaci niestety nie jesteśmy wstalnie przywrócić bazy do stanu sprzed ataku.

http://www.mpcforum.pl/topic/1528482-fix-source-wywalanie-ch-przez-dodanie-npc-do-gildi/
http://www.mpcforum.pl/topic/1495133-zabezpieczenie-przed-atakami-sqli/

Niedość że macie wszystkie fixy to nie korzystacie z nich a potem płacz bo serwer padł, no k***a XDDDDDDD

nie spodziewałem się Erio tego po tobie xDDDD 

mozemy powrocic do tematu moich umiejetnosci, ktory ostatnio poruszyles  xD

skad zatruty?

I tak jesteś Noo.. wiesz sam kim xD

Opublikowano

Dobra widzę, że ktoś zniszczył chłopakom ich serwer. No cóż szkoda, że tacy ludzie właśnie się trafiają i z zazdrości niszczą cudzą pracę. Przenoszę do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...