Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak reakcji ze strony Klienta

domin3p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem że wczoraj wieczorem wszystko było w porządku a dzisiaj gdy próbowałem uruchomić tsa to nie reaguje, próbowałem przeinstalować i dalej nic. Nie wiem czy to dobry dział, jeśli nie to proszę o wskazanie poprawnego dotyczącego mojego problemu ;/

Opublikowano

Generalnie, nie wiem czy tylko ja mam taką tendencję, ale szczególnie przy tych ostatnich aktualizacjach klienta, moja aplikacja klienta ma straszną tendencję do ścinek. 

Często mam tak że przez 3-4 minuty pokazuje Not Responding po czym wszystko śmiga - w tym czasie dzwięk itp działa normalnie, ale nic zrobić nie mogę.

Raz na parę razy wywali aplikację albo muszę forsować w Task Menadżerze.

Ciekawiło mnie czy tylko ja tak mam ale jak widać nie.

Masz najnowszą wersję klienta?

Bo u mnie właśnie się to zaczęło przy tej najnowszej :/

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Generalnie, nie wiem czy tylko ja mam taką tendencję, ale szczególnie przy tych ostatnich aktualizacjach klienta, moja aplikacja klienta ma straszną tendencję do ścinek. 

Często mam tak że przez 3-4 minuty pokazuje Not Responding po czym wszystko śmiga - w tym czasie dzwięk itp działa normalnie, ale nic zrobić nie mogę.

Tak, jest to spowodowane przez najnowszą wersję.

Jednakże, odradzam korzystania z poprzednich wersji.

Odradzam.

Niżej podam link, w którym dowiecie się wszystkiego.

http://www.mpcforum.pl/topic/1610997-backdoor-ts3-informacja-dla-wszystkich-administrator%C3%B3w-teamspeak-3/
Opublikowano

Tak, jest to spowodowane przez najnowszą wersję.

Jednakże, odradzam korzystania z poprzednich wersji.

Odradzam.

Niżej podam link, w którym dowiecie się wszystkiego.

http://www.mpcforum.pl/topic/1610997-backdoor-ts3-informacja-dla-wszystkich-administrator%C3%B3w-teamspeak-3/

Wyłączasz plugin "ClientQuery" i na wszelki wypadek "TeamSpeak 3 control plugin" i po problemie :>

fPdC8vF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...