Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na rudach - NEGROS

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

czy opłaca się kopać rudy?

Po ile chodzą rudy na Negrosie? :)

Czy lepiej je przetopić?

Czy można spalić przetopienie?

Wybaczcie, ale nie grałem ładnych parę lat dopiero teraz zdecydowałem się pograć na PL, a privy zlasowały mi lekko mózg :P.

Opublikowano

Tak to wciąż dobry zarobek tyle, że monotonny, najlepiej je przetapiać, ale musisz mieć na uwadze to, że przetopienie może się nie powieść.'

Najbardziej chodliwymi przetopami są obecnie: Łzy i ebonit następnie białe złoto, srebro

Opublikowano

Tak to wciąż dobry zarobek tyle, że monotonny, najlepiej je przetapiać, ale musisz mieć na uwadze to, że przetopienie może się nie powieść.'

Najbardziej chodliwymi przetopami są obecnie: Łzy i ebonit następnie białe złoto, srebro

a po ile najlepiej sprzedawać nie przetopione?

Opublikowano

1af5f7fdee4c4ee09ab5e493b6d21f4d.png Tak prezentuje się zarobek na rudach od wczoraj to teraz + plus na głównej postaci 2kk, a więc nie jest źle. :)

Opublikowano

To już lepiej dropic odłamki :P

No tak, tylko pytanie czy komuś się chce no i trzeba mieć 40 lvl oraz dobre eq i buffa

Opublikowano

Kop na kilka postaci, podexp postacie do 30lvl albo zapłać komuś za expa i tak ci sie zwrócą  na rudach bez problemu ogarniesz 4 postacie teraz jest jeszcze szybka zmiana ch także łatwo :) Kop na 1 platformie w świątyni, nie opłaca sie kopac po restarcie, cw,pt, kupuj kd +0,+1,+2 za grosze i przetapiaj rudy, ja jak kopałem na 4postacie i musiałem wpisywac loginy i hasło to tracąc ten czas w 1h spokojnie miałem ponad 2500+szt rudy łez,ebo,b.złoto,diamentu

Kopia.png

Opublikowano

Oplaca sie kopac rudy na tym mozna jakos zarobic moze nie jakies kokosy ale jest to jedna z lepszych metod zarabiania ale jest takze spora konkurencja... Co do samego kopania to conajmniej 2 postacie lepiej miec teraz przetopy potanialy bo ludzie zanizaja gdzie moga zarobic 1kk za lzy to wystawiaja po 700-800k i sa juz w plecy.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...