Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.11.2][Survival] KotkowyCraft

hiperk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ntJ6vRR.png

IP: s4.hostmc.pl:14424

2 IP: 87.98.170.71:14424

3 IP: mc.catcraft.pl

Typ serwera: SV+Cuboidy

Sloty: 100

SXxOj26.png

2017-04-07_17.00.22.png2017-04-07_18.20.40.png2017-04-07_17.00.11.png2017-04-06_21.09.20.png2017-04-06_21.20.25.png

Zapraszamy na serwer s4.hostmc.pl:14424

Daj lajka jeśli pomogłem

Opublikowano

Noo prezentacjaa to lipa, ale jak paczaam sb na ss'y mapki to kozak się wydaje wbije zobacze 

//EDIT

Polecam ten serwer z, całego serduszka.

Rozmawiam aktualnie z, Administracją tego serwera.

I musze przyznać że, są bardzo ogarnięci i uporządkowani.

Polecam serwer i gorąco zapraszam!

//edt2 

Reklama wykonana przez mnie: https://www.youtube.com/watch?v=MWkk29fNx9k

Opublikowano

Noo prezentacjaa to lipa, ale jak paczaam sb na ss'y mapki to kozak się wydaje wbije zobacze 

//EDIT

Polecam ten serwer z, całego serduszka.

Rozmawiam aktualnie z, Administracją tego serwera.

I musze przyznać że, są bardzo ogarnięci i uporządkowani.

Polecam serwer i gorąco zapraszam!

//edt2 

Reklama wykonana przez mnie: https://www.youtube.com/watch?v=MWkk29fNx9k

Co prawda temat nie od tego, ale ciężko mi nie zapytać - wiesz co to interpunkcja?

Opublikowano

Słaby serwer, nie polecam.

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Mało szczegółowy opis, do tego grafika w pełnych rozmiarach wstawiona do tematu, co powoduje problemy z jej wczytywaniem u osób z kiepskim łączem. 

Jak wyżej wspomniałem opis całkowicie odrzuca, by chociażby wejść na wasz serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...