Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tiveria

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezkativ_aahxehn.png

Na serwerze nie ma item shop'a

Brak petów

Brak szarf

Brak skinów

2 dungeony (Komnata smoka oraz Wieża demonów)

Truta z ripera oraz z lodowej wiedźmy.

Jest to serwer vps lecz aby nie było zbyt prosto bonusy nie wchodzą maxymalne!

Serwer jest Easy względem PL! jeżeli myślisz się wbijesz max lv. i eq w jeden dzień  to się mylisz kolego ;)

Zapowiedź dupy nie urywa ale jak na serwer vps nie jest najgorsza.

Start 08.04.2017 (Sobota) (Jutro :D) godzina 17:00  Zapraszamy! Jedyne co możesz stracić to czas ;) u innych stracisz czas i pieniądze.

Czekam na hejty z powodu nazwy :D

Nie jest to żadna reaktywacja!

Link do profilu administacji:

Frozen - http://www.mpcforum.pl/user/754291-flyby/

Emo King - Brak

Cresh - Brak

Mercy - Brak

040118165_aahxerx.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja to oszuści :)

a to pewnie jeden z Panów z Zamkniętej bety ;) Proszę napisz dokładniej bo nie mogę doczekać się konwersacji z Wami <3 przygotowałem już sobie folder z rozmowami i z tym jak przebiegała beta ;)

Opublikowano

... xD ten "frozen" przypadkiem przed sekundom nie stawiał jakiegoś innego serwera?
Ta prezentacja to żart, czy ktoś wstawi tu jeszcze kiedyś coś porządnego?

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

... xD ten "frozen" przypadkiem przed sekundom nie stawiał jakiegoś innego serwera?

Ta prezentacja to żart, czy ktoś wstawi tu jeszcze kiedyś coś porządnego?

Nie nic innego dziś nie dodawałem ;) Dlaczego żart? Zrobiliśmy serwer dla graczy na vps bez item shopu to takie śmieszne bo nie rozumiem.

Opublikowano

Zgadzam sie z panem u góry ta prezętacja to żart..

Ciesze się że Cię rozśmieszyliśmy! ;)

wy nie mieliście stawiać jakiegoś niemieckiego serwera co się obraziliście na polską społecznośc metina?

Tamten projekt już dawno ruszył ;) a na dysku mam pliki które przygotowywałem na PL wiec po co mają leżeć? Niech ludzie grają sobie na całkowicie darmowym serwerze zero opłat.

Opublikowano

A ja tam chętnie wejdę i sprawdzę. W razie czego stracę tylko czas ^^

Zapraszamy!

Zapraszamy do rejestracji na forum!

######################################

http://forum.tiveria.eu/

####################################

@@ EDIT

Rejestracja na stronie głównej włączona! Można zakładać konta!

http://tiveria.eu/?p=register

#################################################################################

Opublikowano

Jeżeli to easy i to bez isa to co mam do stracenia :D Chętnie wbije! Ktoś coś jakaś gildia? Prisać priv

Konto założone! ;) widzimy się o 17:00

Zapraszamy serdecznie ;)

Niedawno robiliście tego na Nem coś chyba, szybko SKLEJACIE te serwery nono. 

Widzę,że rynek metina żyje!

Neleus ;) Tamten projekt już dawno wystartował na niemieckim rynku ale pod inną nazwą i o jakim rynku mówisz skoro ten serwer jest bez item shopa? Czytaj uważnie proszę.

@ _Robak

Nie znam Cię ale przeczytaj uważnie najpierw co jest napisane w zapowiedzi ;) Poza tym znasz mnie że tak piszesz? Coś mi śmierdzisz kolejnym beta testerem z zamkniętej bety :D to jest śmieszne co piszesz. Proszę o pokrycie Twoich słów. Was było tam 6 czekam na jeszcze 4 posty typu oszuści złodzieje itp. itd. 

Opublikowano

Serwer bez Item Shopu, więc co jest do stracenia?

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Serwer bez Item Shopu, więc co jest do stracenia?

No właśnie nic ;) teraz te dedyki polskie stoją po miesiac czasu ludzie wydają hajs i tracą czas ;) Jeżeli ktoś chce ZAGRAĆ NA CAŁKOWICIE DARMOWYM SERWERZE to zapraszamy wszystko jest do zdobycia w grze!

@1361622928-U485574.png@edit

W temacie są negatywne komentarze ponieważ na serwerze miałem 6 beta testerów którzy testowali mi serwer ale ich trochę poniosło i chcieli mną rządzić pisali o zmianach na serwerze czyli kazali mi robić serwer taki jaki oni chcą gdy odmówiłem wprowadzenia ich zmian leciały groźby w moją stronę ;) ale nie ma co się przejmować kto kur*ą się urodził kanarkiem nie zdechnie. Pozdrawiam tych 6 beta testerów <3

Opublikowano

To z czego chcecie taki serwer utrzymać?

Z własnej kieszeni? No nie wydaje mi się xD

Serwer jest odpalony na moim vps który mam do testów opłacony jeszcze na 10 miesięcy i 11 dni  więc nie musisz się o to martwić aż tak biedni nie jesteśmy.

Zapraszamy do zakładania kont! Rejestracja ON

Opublikowano

Wszedłem w prezentacje mówię WOW tiveria! Patrze i to nie jest Tiveria! Próbujecie się wybić na marce? Słabo...

Nazwa jak każda inna ;) WoW na nazwie ani prezentacji nie grasz tylko na serwerze czy nazwa ma jakieś znaczenie? Bo ja myślę że serwer mógłby nazywać się nawet PitolMT2 i byłby dobry to czemu miałbym nie grać bo nazwa?

Już dowiedziałem się wszystkiego o nazwie serwera i o wykonaniu prezentacji dziękuję ;) ale ni po to została stworzona zapowiedź. Proszę zadawać pytania dotyczące rozgrywki na serwerze.

Nie chce mi się z wami kłócić ;) od teraz odpowiadam na pytania tylko i wyłącznie na temat rozgrywki na serwerze.

Opublikowano

Polecam serwer jak i administracje, gdyż wyszli z ciekawą inicjatywą wobec graczy. Tutaj możecie stracić jedynie czas, a jeśli lubicie tracić także pieniądze to powodzenia na kotletach typu laneris. Gdyby serwer miał wyjebanego ISa byłby płacz, gdy serwer w ogóle nie posiada ISa jest jeszcze większy płacz... xD Rozgrywka na serwerze jest przemyślana, wprowadzono kilka ciekawych rozwiązań usprawniających rozgrywkę, nie ma zbędnych pierdół. Jeśli ktoś szuka dobrego serwera do zabawy bez dodatkowych kosztów w postaci paypala o wysokiej wartości to nie ma nic do stracenia. Polecam! :D

Opublikowano

Wszystko pięknie. ^^

Ale jeśli serwer miałby być dla graczy... to czemu propozycje od beta testerów zostały odrzucone ? 

Wiadomo że prowadzi się własny projekt ale i parę pomysłów jest spoko. 

Ogólnie co do serwera... Jeśli masz opłacone na 11 miesięcy, to serwer tylko na rok ? :P 

Powodzenia! :D 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Wszystko pięknie. ^^

Ale jeśli serwer miałby być dla graczy... to czemu propozycje od beta testerów zostały odrzucone ? 

Wiadomo że prowadzi się własny projekt ale i parę pomysłów jest spoko. 

Ogólnie co do serwera... Jeśli masz opłacone na 11 miesięcy, to serwer tylko na rok ? :P 

Powodzenia! :D

Nie wszystkie były odrzucane ale Ci beta testery chciały mi narzucić tak jakby swój serwer . Nie serwer nie tylko na rok ;) jeżeli będzie na serwie minimum 10 osób to serwer będzie sobie stał ;) i stał i stał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...