Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy tryb - żart?

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku myślałem że to jakiś kolejny żart od riotu, że nowy tryb gry będzie zwykłym random pickiem ale jak widać oni mówili na poważnie. Ludzie miesiącami czekają na jakąś alternatywę od zwykłych 5vs5, a tu dostają praktycznie to samo. To jest nawet gorsze od poprzedniego trybu, jak dla mnie kompletna porażka. A wy co sądzicie o nowym modzie?

Opublikowano

Jakbym chciał all random to bym sobie walnął arama, tyle w temacie. Nie wiem jak można dobrze się bawić random pickami na SR.

Opublikowano

Mnie tam się podoba ten tryb. Nie widzę przynajmniej co mecz mainów Yasuo, Riven, Zed, Vayne, Talon, Kha'Zix, Rengar itp.

Podejrzewam, że nie tylko mi podoba się taka odskocznia od OTP graczy.

Opublikowano

Mi się tam podoba, przynajmniej jest różnorodność to raz, a dwa nie trzeba stac na jednej linii w 10 osób, tylko jest jeszcze jungla i wiadomo wieksza mapa, a nie prosta linia.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Czemu żart? Fajna sprawa :D Właśnie grałem Ashee jungle i wszystko skończyło się ok :D Fakt faktem gankować było trudno, ale śmiesznie było.

Opublikowano

To są formy zabawy, a nie gry o puchar, więc nie rozumiem Twojego postu. Nie chcesz - nie graj, nikt nie zmusza. Bo wszystko co Wam się nie podoba, nie lubicie musicie od razu skrytykować. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mi też ten tryb nie przypadł do gustu. Myślałem nad czymś nowym, coś co nie jest zwykłą i monotonną grą na SR, jednak dostaliśmy to samo.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Ja cały czas czekam na Lustrzane odbicie ale już zaczynam wątpić czy się doczekam. Co do samego trybu też mi się nie podoba.

Opublikowano

Ja szczerze jest zawiedziony. Myślałem że ten tryb, gdzie postacie miały nie swoje skille okaże się prawdą, a tu lipa. Przecież random pick był kiedyś powszechnie dostępny, a teraz zrobili z niego jakiś wyjątkowy mod.

Opublikowano

Jakbym chciała grać randomowymi postaciami to bym wybrała ARAM.. te tryby 'eventowe' powinny być unikalne i przyjemne, a nie takie jak pozostałe do wyboru, tylko z inną mapą, dayum.

Opublikowano

Podoba mi sie to tylko wkurza mnie ze na tym trybie duzo ludzi wychodzi z lobby...

Wybieraja randomowa postac a potem placz ze nie dostali to czym by cheli grac taki paradoks tego trybu

u1lc.png
Opublikowano

Mnie tam tryby nie obchodza, od kiedy wprowadzili kolejke rotacyjna nie zagralem ani razu procz urfa. Moze pomysl nie jest urozmaicony ale proste rzeczy zazwyczaj najwiecej frajdy sprawiaja.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mi się nie podoba i nawet nie grałem, bo jak bym chciał randomami grać to bym Arama wziął. Już nic lepszego nie wymyślają, jedynie URF był fajny

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...