Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prison Break

Santiago#8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, jak mniemam wiecie serial prison break powrocil1!!1!

Macie moze jakies info na temat czestotliwosci wypuszczania odcinkow w usa? (zwykle i tak na drugi dzien mozna ogladnac go w internecie)

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Słabo im to wyszło. Po dziesięciu latach serial stoi w miejscu.

Niektóre wątki strasznie poplątane. To już nie to samo :/

Pomocnik
Opublikowano

gra aktorska drewniana jak zawsze

mimo wszystkie dobrze zobaczyc stare mordki, bede ogladal

Opublikowano

Prison Break nigdy nie ceniłem za grę aktorską, ale klimat. Wszystkie sezony obejrzałem, więc i tego też nie można zostawić, chociaż wiem, że to będzie po trochu odgrzewany kotlet już. Nie ma co narzekać, trzeba poczekać na kolejne odcinki i zwrot akcji.

Opublikowano

Jedyny serial godny uwagi jak dla mnie .

Jeśli ktoś ma prócz tej strony podanej wyżej " namiar" do pobranie odcinków to będę wdzięczna.

A co jest nie tak ze stroną Zalukaj? Masz tam odcinek w HD 720p, zarówno z lektorem, jak i napisami. Strzelam, że jutro/pojutrze wjedzie tam odcinek 2.

P.S. W aplikacji Popcorn Time też znajdziesz. Napisy możesz pobrać ze strony GrupaHatak.pl

Opublikowano

Ja jak chce pobrać to używam filiser.pl. Odpalasz odcinek, wybierasz openload, PPM i zapisz wideo, tylko że nie zawsze działa i musisz poszukać innego linku.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...