Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat problem na VPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam problem taki na VPS  Debian 7 64 Bit ze TeamSpeak 3 nie wiedziałem gdzie napisać ten temat jak coś proszę o przeniesienie 

1 a takie pytanie mam czy jak nie da się ustawić zegarka czasu na vps ręcznie to jak to zrobić jak wszystkie metody próbowałem i nie da się 

jest błąd bo nie idzie zainstalować to czy serwerownia powinęła ustawić zegarek ręcznie 

2 albo piszą by Wynajęcie administratora 100.00 zł Miesięcznie by ustawić durny zegarek co myślicie o tym ?

3 podają durnego linka https://askubuntu.com/questions/498057/update-broken-on-libdbus do niby ustawienia zegarka a jak spróbujesz zrobi się błąd error i 0 pomocy tylko bez sensowna dyskusja na ten temat

a jak się spróbowało to taki Error jak po niżej i nic nie chcą zrobić tylko Kase 

cały czas mam error czy ktoś ma pomysł jak rozwiązać ten problem proszę o pomoc i wypowiedz i radzicie +++++

czy ktoś się już spotkał z takim problemem ?

W: Ignoring Provides line with DepCompareOp for package pypy-cffi-backend-api-min
W: Ignoring Provides line with DepCompareOp for package python-cffi-backend-api-max
W: Ignoring Provides line with DepCompareOp for package python-cffi-backend-api-min
W: Ignoring Provides line with DepCompareOp for package python3-cffi-backend-api-max
W: Ignoring Provides line with DepCompareOp for package python3-cffi-backend-api-min
W: You may want to run apt-get update to correct these problems

z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam albo jaką serwerownie polecacie VPS dobry z ochroną anty ddos na TeamSpeak 3 do 50zł 

Opublikowano

Nic nie rozumiem z tego tematu. Może go zedytuj i powstawiaj przecinki?

Co do ostatniego to multigaming.

Opublikowano

Debian 7 64 bity ale chyba zmienię serwerownie 

A z czego aktualnie korzystasz?

Opublikowano

Na vps godziny się nie zmieni, sam próbowałem by nabić uptime serwerowi :D 

polecam system ubuntu 14.04 bynajmniej mi na nim dobrze się śmiga

a co do hostingu to hosteam ci wystarczy

jak się bawiłeś różnymi poradnikami pewnie coś się zwaliło polecam reinstall systemu 

Aby się ze mną skontaktować:

https://grzyb.ovh/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...