Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] LvLUP.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Tak jak w temacie szukam opini na temat hostingu lvlup.pro . Chodzi mi o oferte KVM , czy wytrzyma ataki ddos , jak pingi :D

Opublikowano

W pełni polecam, na support też nie ma co narzekać, w miarę szybko odpowiadają. :)

Opublikowano

VPS KVM to kawałek GAME-2, więc w porównaniu ze zwykłymi serwerami ma naprawdę dobry antyddos :)

Opublikowano

Można z czystym sumieniem polecić - posiadam u nich kilka serwerów, w przeszłości było to już liczone w dziesiątkach - nigdy nie było problemów.

Przedewszystkim, stabilność oraz dostęp - nowy panel, forum = pomoc zawsze dostępna w przyjazny sposób.

Pan Michał również - bardzo ugodowy człowiek, łatwo się idzie dogadać. On chyba sam w stym supporcie robi, ale i tak nie ma co narzekać na czas odpowiedzi - większość problemów można rozwiązać z poradników, więc otwieranie ticketów często okazuje się zbędne. Zresztą, co do supportu tu masz parę statystyk, na żywo:

https://stats.lvlup.pro/ 

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

W pełni polecam, na support też nie ma co narzekać, w miarę szybko odpowiadają. :)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Support szybko odpowiada, 2 dni to jest szybko? Gdzie na net-speak odpowiadają góra w 30min. Sam hosting jest super, ale support r0zpierd4l4 wszystko

Opublikowano

Nigdy! Zdecydowanie nie polecam. SUPPORT TECHNICZNY odpowiada przez 3 dni zlewając totalnie klienta. Dobra, oddali mi backup plików z VPSa. I uwaga! Zgadnijcie co się stało za 2 dni! Gratulacje, zgadłeś! Serwer znowu ku*wa mać nie działa.

0/10. Nigdy więcej. To był mój ostatni zakup na tym hostingu.

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Support szybko odpowiada, 2 dni to jest szybko? Gdzie na net-speak odpowiadają góra w 30min. Sam hosting jest super, ale support r0zpierd4l4 wszystko

https://stats.lvlup.pro/dashboard/db/lvlup-pro?refresh=5m&orgId=1

48 godzin to przecież czas maksymalny.

Opublikowano

[...] Gdzie na net-speak odpowiadają góra w 30min. [..]

A tak z ciekawości ile osób tam w suporcie? 

Bo na lvlup.pro  tylko jedna więc się nie dziw że trwa tyle ile trwa ;-) 

Opublikowano

Gorąco polecam i zachęcam do skorzystania z ich usług.

Korzystam z ich usług od ponad 7 miesięcy.

Wyżej przeczytałem opinie pewnego użytkownika, który twierdzi, że "Support szybko odpowiada, 2 dni to jest szybko? Gdzie na net-speak odpowiadają góra w 30min. Sam hosting jest super, ale support r0zpierd4l4 wszystko"

Zauważ, że lvlup.pro utrzymuje jedna osoba, która potrafi wszystko bardzo dobrze zrobić, pomóc..

Nic dziwnego, że na odpowiedź na ticket się czeka 48h jak jedna osoba się tym zajmuje.

(48h? To tylko tak pisze ;3 Ja zazwyczaj czekałem do max. 5h/8h.)

Dla twojej świadomości (Net-Speak) posiada minimum 10 techników od supportu.

Z Net-Speak też kiedyś korzystałem i to nie jest tak, że sobie tutaj bajki wypisuje.

Opublikowano

Jeśli chodzi o KVM Game pro, jak najbardziej polecam, używałem jakiś czas i nie miałem żadnych problemów. Jedyny wielki minus to support, na odpowiedź czeka się po kilkanaście godzin.

Opublikowano

Więcej tych "D" nie mogłeś dać? Przysnąłeś na klawiaturze czy co?

A co do mojej opinii, miałem potrzebę 2 razy skontaktować się z supportem, odpowiedź otrzymałem w obu przypadkach w ciągu ok. 3h, stąd moja opinia na temat szybkości supportu. Dodatkowo zajmuje się tym jedna osoba, więc polecam zastanowić się, czy Ty w tej sytuacji zrobiłbyś to szybciej.

Pozdrawiam, a LVLUP jak najbardziej polecam. :)

Opublikowano

@xomod

@"LinGruby"

No to może rzeczywiście tak jest nie wiem. Pisałem 3 razy do nich i mi nigdy nie odpisali szybciej niż 35 h

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego ktoś chcę przepłacać skoro w hostingach poza PL po przewalutowaniu jest taka sama cena z dużo lepszymi filtrami pod dane aplikacje oraz lepszym supportem? 

Nie chcę pisać "Polskie to musi byc najgorsze", ale takie są realia... U nas liczba klientów != jakość, w Polsce macie masówki nastawione na jak największy zysk co idzie w parze z oszczędnościami na liczbie ludzi w zespole / dodatków do usług. 

Jedynie co mogę z serducha polecić z oferty polskiej to Hosteam, liczba klientów / cena = jakość,  a jedyny ich minus to brak akceptowania płatności paypal bez dodanej karty. (nie chcę wymieniać minusów pferowanych usług bo troszkę ich jest jak wszędzie :D )

Opublikowano

W pełni ci mogę polecić ich ofertę. Korzystam dość długo z tego hostingu i działa wszystko bardzo dobrze. U mnie na TS3 stale siedzi 90/130 osób i ping jest bardzo mały wraz z utratą pakietów która zazywczaj jest zerowa. Wiele osób straszy mój serwer DDoS'ami jak i mówią mi że go wyłączą, jak narazie to nic nie zrobili. Anty DDoS u nich jest bardzo dobry i odpiera ataki, jedynym minusem jest support który odpisuje kiedy chce.

Nie rozumiem dlaczego ktoś chcę przepłacać skoro w hostingach poza PL po przewalutowaniu jest taka sama cena z dużo lepszymi filtrami pod dane aplikacje oraz lepszym supportem? 

Nie chcę pisać "Polskie to musi byc najgorsze", ale takie są realia... U nas liczba klientów != jakość, w Polsce macie masówki nastawione na jak największy zysk co idzie w parze z oszczędnościami na liczbie ludzi w zespole / dodatków do usług. 

Jedynie co mogę z serducha polecić z oferty polskiej to Hosteam, liczba klientów / cena = jakość,  a jedyny ich minus to brak akceptowania płatności paypal bez dodanej karty. (nie chcę wymieniać minusów pferowanych usług bo troszkę ich jest jak wszędzie :D )

Powiem  ci tak, swoją wypowiedzią mnie rozwaliłeś :) Chyba drogi Nitr0o nie wiesz co w niedawnym czasie się działo z serwerami HOSTEAM ;) Nie wiem czy wtedy posiadałeś u nich jakąkolwiek maszynę ale niestety przez cały dobry dzień maszyny się dosłownie paliły przez DDoS'y od turasów.

Opublikowano

W pełni ci mogę polecić ich ofertę. Korzystam dość długo z tego hostingu i działa wszystko bardzo dobrze. U mnie na TS3 stale siedzi 90/130 osób i ping jest bardzo mały wraz z utratą pakietów która zazywczaj jest zerowa. Wiele osób straszy mój serwer DDoS'ami jak i mówią mi że go wyłączą, jak narazie to nic nie zrobili. Anty DDoS u nich jest bardzo dobry i odpiera ataki, jedynym minusem jest support który odpisuje kiedy chce.

Powiem  ci tak, swoją wypowiedzią mnie rowaliłeś :) Chyba drogi Nitr0o nie wiesz co w niedawnym czasie się działo z serwerami HOSTEAM ;) Nie wiem czy wtedy posiadałeś u nich jaką kolwiek maszynę ale niestety przez cały dobry dzień maszyny się dowłownie paliły przez DDoS'y od turasów.

Nie wiem czy posiadasz usługę z filtrowaniem premium, zapewne nie :) 

Więc drogi neepq, tak wiem o sposobie na hosteam, ale już dawno nie działa :) 

Opublikowano

Powiem  ci tak, swoją wypowiedzią mnie rowaliłeś :) Chyba drogi Nitr0o nie wiesz co w niedawnym czasie się działo z serwerami HOSTEAM ;) Nie wiem czy wtedy posiadałeś u nich jaką kolwiek maszynę ale niestety przez cały dobry dzień maszyny się dowłownie paliły przez DDoS'y od turasów.

Po pierwsze, hosteam jest nadal łatwy ;)

A zapomniałeś o takiej firmie jak OVH na której stoją VPS od lvlup.pro ;) Więc się nie wypowiadaj jeśli nie wiesz kilku rzeczy o tym hostingu :)

Nie pozdrawiam. Cześć

Opublikowano

Po pierwsze, hosteam jest nadal łatwy ;)

A zapomniałeś o takiej firmie jak OVH na której stoją VPS od lvlup.pro ;) Więc się nie wypowiadaj jeśli nie wiesz kilku rzeczy o tym hostingu :)

Nie pozdrawiam. Cześć

Zgasić Ci całego dedyka OVH GAME? :>

Skoro Ty nie wiesz jak działa sieć tych 2 firemek to nie wypowiadaj się.

Opublikowano

Serwery mają dobre, lecz support zawodzi..

Kolega kupił ostatnio KVM od nich (2 dni temu), zainstalował tam teamspeak'a i co? Ip było wpisane na blacklistę :)

Napisał do supportu, prawie po 2 dniach mu odpisali, że ma poczekać do 10 dni, ponieważ oni załatwiają to z teamspeak'iem.

Czyli łącznie około -12 dni ważności VPS'a..

Opublikowano

DLACZEGO WARTO KUPIĆ SERWER W LVL UP?:

+ VPS Z OVH

+ kvm i openvz

+ kvm do 250 mbit a openvz do 200 mbit

+ open vz lokalizacja EU a kvm FR

+ wysokie bezpieczeństwo danych

+ serwery mc z małym pingiem

+ serwery mc do wyboru ilość ram

+ nawet szybki support  <3

+ LEGALNA FIRMA ZAREJESTROWANA W RZĄDOWYM REJESTRZE

+ Co chwile nowości 

+ dużo rabatów i innych informacji

+ wygodne forum

+ na vps możliwość sprawdzenia stanu infrastruktury

CENA:

OPENVZ JUŻ OD 19,90ZŁ

KVM PRO JUŻ OD 14,90ZŁ

MINECRAFT JUŻ OD 3,40ZŁ

WWW JUŻ OD 2,00ZŁ 

TEAMSPEAK JUŻ OD 0,63ZŁ

POPROSTU HOSTING GODNY POLECENIA  :)

#OnlyLVLUP

logopng_aannwxs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...