Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macro w Minecraft

akctfc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam linuxa ubuntu 15.10.Pobrałem sobie wiele macro i clickerów .jar lub .exe gdy je uruchamiam fajnie się włączają klikam przycisk w minecrafcie, na którym je sobie ustawiłem i nie chce ono działać, a na filmikach na yt wszystko fajnie śmiga... Poproszę was o pomoc :) Z góry dziękuje

Pozdrawiam

Opublikowano

Niektóre macra mogą nie działać, albo poprostu minimalnie coś źle ustawiasz.

Zawsze możesz kupić myszke gamingową za ~50 zł z dobrym macrem.

Opublikowano

Polecam autoclicker 50ms w autohotkey . sam używamy :D

Wysłane z mojego myPhone_CUBE_LTE przy użyciu Tapatalka

pseudol to koks

Opublikowano

Osobiście robi mi się niedobrze gdy widzę i słyszę o tych wszystkich "pro graczach minecraft"... 

Nie korzystam aktualnie z Linuxa, ale myślę, że jeśli zainstalujesz wirtualną maszynę i postawisz na niej Windowsa, to poradniki z yt powinny w tym wypadku zadziałać bez zarzutu.

Opublikowano

Osobiście robi mi się niedobrze gdy widzę i słyszę o tych wszystkich "pro graczach minecraft"...

Nie korzystam aktualnie z Linuxa, ale myślę, że jeśli zainstalujesz wirtualną maszynę i postawisz na niej Windowsa, to poradniki z yt powinny w tym wypadku zadziałać bez zarzutu.

. I co ma grać na wirtualnej xDdd? @topic poszukaj makr na linugza a nje na windowza
Opublikowano

Na maszynie wirtualnej istnieje możliwość wejścia w pełny ekran. Użytkownik nie podał nam parametrów swojego komputera, dlatego z góry założyłem, że ma sprzęt z którym nie miałby problemów z uruchomieniem maszyny wirtualnej windowsa na linuxie.

Opublikowano

Powiem tak, po co ci macro? :)

Jeśli chcesz się dobrze klepać to idź na jakiś amerykański serwer pvp i tam poćwicz i nie psuj innym zabawy z rozgrywki na serwerach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...