Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa do stworzenia większego serwera głosowego!

lucyfugus86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam do Ciebie pytanie! Tak do Ciebie! Tworzyłeś kiedyś społeczność łączącą graczy z róznymi pasjami, ambicjami czy celami w życiu? Społeczność, która gromadzi ogrom ludzich łączących jedno - wspólna chęć do gry? Nie? To teraz masz okazję.

Razem ze znajomymi oraz właśnie z Tobą chcemy stworzyć serwer głosowy TeamSpeak3 + forum internetowe skupiające uwagę wszystkich graczy.

Do naszej ekipy będzie potrzebna osoba, która naszą wspólną wizję zamieni w skrypty, pluginy i utworzy naszą Oazę graczy. Będziemy na pewno potrzebować sponsorów. Masz za dużo pieniędzy a 10 zł miesięcznie w zamian za dozgonną wdzięczność (oraz profity o których nie wypada tu rozmawiać) to dla Ciebie nic? Wspomóż nas! Napisz! Jesteś osobą, która umie zarządzać grupą osób tak aby zachować ład, porządek oraz etykę? Zapraszamy! Lubisz pomagać? Chcesz pomóc w tworzeniu czegoś wielkiego? Przyjdź, sprawdź się i zdobądź nowe doświadczenie! Twoje prace graficzne zasługują na dostrzeżenie przez ludzkość a większość z nim mogłaby być nowym herbem narodowym? Znajdziesz u nas miejsce!

Uważasz, że sie nadajesz? Sprawdźmy to! Napisz do mnie w wiadomość prywatnej lub zostaw kontakt do siebie pod spodem! Czekamy już tylko na Ciebie!

No na co czekasz?

Kontakt do mnie:

- post poniżej;

- TeamSpeak 3: anfa-games.pl:8021

- PW na forum;

- GG: 62147250

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...