Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 bez launchera GF?

Biadeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo elo cześć witajcie.

Dzisiaj rano postanowiłem trochę wrócić na stare śmieci, zobaczyć jak tam m1 itp na naszym  PL'u :)

Jestem bardzo zdziwiony. Otóż jak pobierałem metina to zawsze pobierał się on z launcherem GameForge Live.

Dzisiaj pobrałem z oficjalnej strony metin2.pl i pobiera się plik: metn2_installer.exe.

Uruchomiłem go, wszystko się załadowało, i po zainstalowaniu od razu otworzył się patcher Metin2, pliki całego clienta znajdują się na dysku C...

I tutaj moje zaskoczenie.. bo nie ma nigdzie nic launchera GF.. co się stało? :O

Opublikowano

Dla mnie to nawet lepiej. Tego typu zabiegi gameforge, origin, uplay, steam itp to patologia w dzisiejszych czasach. Kupujesz gre a tu wymagane połączenie internetowe i pobranie origin. Dla tego nie kupuje orginałów.

Opublikowano

Nom to też masakra na steam kupiłem Fallouta NW no i jak by mogło nie być tak że po zainstalowniu z płyty musi jeszcze swoje pięć groszy pobrać do gry ;).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...