Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Logo] reynvn

reynvn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8229114876146861535202.png

Tematyka:
Pająki

Wysokość:
+/- 450

Szerokość:
+/- 440

Kolorystyka:
wedle uznania, ale raczej do tematyki będą pasowały ciemniejsze barwy + chcialbym aby logo bylo przezroczyste

Dodatkowe informacje od zlecającego: Ma to być herb klubu wiec najlepiej gdyby logo bylo w ksztalcie tarczy lub 3d . Dodatkowo chciałbym aby był na nim zawarty napis Destructive Spiders

Materiały do wykorzystania:
Brak

Wynagrodzenie:
Punkty reputacji
Opublikowano

hx0qHTU.jpg

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

hx0qHTU.jpg

Na wstepie dziekuje za checi. Podoba mi sie napis, pajak troche mniej ale tez moze byc, lecz ogolnie chcialbym aby bylo to logo 3d lub chociaz w ksztalcie tarczy, bo to bedzie herb klubu pilkarskiego, wiec taki kwadratowy wycinek troche slabo wyglada.

Czekam jeszcze na inne prace.

Opublikowano

Kwestia kolorów, przycięcia, stylu i wszystkiego innego jest jak najbardziej otwarta.

jNqDGMQ.jpg

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Kwestia kolorów, przycięcia, stylu i wszystkiego innego jest jak najbardziej otwarta.

jNqDGMQ.jpg

Świetna robota, o coś takiego mi chodziło, mam jedynie zastrzeżenia co do tej obramówki i kształtu tarczy. Gdybyś usunął obramowanie lub zrobił jakieś naprawde mimimalne (np. delikatna biala kreska) żeby tak estetycznie wyglądało, bo póki co to aktualne obramowanie psuje niestety całe logo (jest zdecydowanie za mocne i za grube) oraz gdybyś zmienił kształt tarczy to byłbym wdzięczny.

http://www.freepik.com/free-vector/shields-icons_1042154.htm#term=shield&page=1&position=4
O takie kształty mi chodzi, jeśli byś się podjął poprawek to możesz wybrać dowolny z nich, bo wszystkie mi się podobają. Ewentualnie zamiast tarczy może być to również zwykły okrąg (jak Ci wygodniej).
Opublikowano

gP49XlA.jpg

Dko4ZaQ.jpg

Tu masz jeszcze link do albumu na imgurze (zdjęcia są mniejsze, można je łatwiej ogarnąć wzrokiem niż na forum) + jeszcze dwie wersje bez pajęczyny i bez pająka: http://imgur.com/a/k9ifk

Opublikowano

gP49XlA.jpg

Dko4ZaQ.jpg

Tu masz jeszcze link do albumu na imgurze (zdjęcia są mniejsze, można je łatwiej ogarnąć wzrokiem niż na forum) + jeszcze dwie wersje bez pajęczyny i bez pająka: http://imgur.com/a/k9ifk

Dziękuję ślicznie, leci limit.

cWJC5AH.png

Również dziękuję za chęci, lecz praca @Lirnen bardziej mi się podoba.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...