Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sayia [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile macie online ?

Dużo ludzi?

ok 500-600 ale dziś już widzę 700 i ciągle rośnie :) serwer ma prawie 2 miesiące a stabilnie się trzyma 

Grafika wyboru skilli kradziona z Neverwinter - z pewnością twórcy się tym zainteresują. Pozdrawiam serdecznie ;)

Grafika wyboru skilli kradziona z Neverwinter - z pewnością twórcy się tym zainteresują. Pozdrawiam serdecznie ;)

Czekamy, krzysztof sprawa już w sondzie ?

po co reklamować coś co już stoi i jest max lvl wbity przez parunastu graczy, iks de 

czyli najlepiej jest zamknąć serwer, gdy pierwsze 10 osób wbije maxa? xD

Według wielu debili w tej społeczności tak, normalni cieszą się z naszej pracy :)

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nadal kręcicie licznik o kilka tyś graczy ?

jak można kręcić licznik o kilka tysięcy xD

pewnie mylisz pojęcie "graczy online w ciągu 24h" i "graczy online"

tenor.gif

Opublikowano

No i co Ty sobą prezentujesz chłopie? Takie podejście, to nawet nie przystoi na administrację serwera...

Wcale się nie dziwię, że te serwery tak padają, skoro biorą się za to takie dzieci nieświadome konsekwencji wynikających z łamania praw autorskich... ;) Wasz serwer z pewnością będzie nie lepszy, pozdrawiam ;)

jak można kręcić licznik o kilka tysięcy  xD

Pewnie Cię zasmucę, ale nie... Nic nie myli... Perserga nam to udowodnił robiąc tak... ;)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

No i co Ty sobą prezentujesz chłopie? Takie podejście, to nawet nie przystoi na administrację serwera...

Wcale się nie dziwię, że te serwery tak padają, skoro biorą się za to takie dzieci nieświadome konsekwencji wynikających z łamania praw autorskich... ;) Wasz serwer z pewnością będzie nie lepszy, pozdrawiam ;)

jak można kręcić licznik o kilka tysięcy  xD

Pewnie Cię zasmucę, ale nie... Nic nie myli... Perserga nam to udowodnił robiąc tak... ;)

czekamy :) a z tobą się żegnam bo nie mam o czym z tobą rozmawiać.

Opublikowano

Jak ta grafika jest na necie już od dawna przyjacielu  :(( 

Dobrze że są tacy obrońcy prawa jak Ty, co byśmy bez takich ludzi zrobili  :s  :s 

Zajebisty.

Opublikowano

6/7 bon do expa ( 10% na ludzi ) ... nie zagram nie polecam .

Jesteś sam w administracji a piszesz " zapraszamy " " dziękujemy " " czekamy "

Mądre tak samo jak ty.

Opublikowano

6/7 bon do expa ( 10% na ludzi ) ... nie zagram nie polecam .

Jesteś sam w administracji a piszesz " zapraszamy " " dziękujemy " " czekamy "

Mądre tak samo jak ty.

Ciii :P 

Opublikowano

Za dużo się dzieje w tej prezce + zbędne opisywanie metinowych oczywistości.

Neutral póki co

LutUbw5.png

Opublikowano

W oczekiwaniu na Wielkanoc ... :)

zadaniepn_aapahqr.jpg

Fajnie fajnie tylko ja nadal czekam na rozwiązanie mojego problemu  ;) Już chyba z 3 tygodnie. 

Opublikowano

W oczekiwaniu na Wielkanoc ... :)

zadaniepn_aapahqr.jpg

Fajnie fajnie tylko ja nadal czekam na rozwiązanie mojego problemu  ;) Już chyba z 3 tygodnie. 

Proszę napisać do mnie na PW na forum serwerowym, zobaczę o co chodzi :)

Pozdrawiam!

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer to jedynie syf kiła i mogiła, mnóstwo dzieci, gimbozjebów, stulej i ludzi jadących na jebanym DMG/WH. Grałem ponad 2 tygodnie, nie wytrzymałem po tym kiedy administracja po raz kolejny nie zapowiedziała, że wyłącza serwer a go jednak wyłączyła ( bo niby przerwa techniczna była zapowiadana, taa ciekawe k***a gdzie ).

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

PPJe45w.png

Na powyższym screenie z fanpage Sayia.pl koleś nawet nie próbuje się tłumaczyć, że niby nie ma tam Aska. Asek ma ZAKAZ publikacji tutaj prezentacji o czym mozna poczytać tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/1602354-zapowiedź-sayiapl/?p=13497436:

A, że jest w administracji to raczej papa.

@Kubek @Algade

Już jakiś czas nie ma takiego czegoś jak zakaz publikacji.

Opublikowano

PPJe45w.png

Na powyższym screenie z fanpage Sayia.pl koleś nawet nie próbuje się tłumaczyć, że niby nie ma tam Aska. Asek ma ZAKAZ publikacji tutaj prezentacji o czym mozna poczytać tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/1602354-zapowiedź-sayiapl/?p=13497436:

@Kubek @Algade

Szkoda że nie raczyłeś poinformować. Tak czy siak moja reklama na to forum się skończyła :) 

Opublikowano

PPJe45w.png

@Kubek @Algade

Szkoda że nie raczyłeś poinformować. Tak czy siak moja reklama na to forum się skończyła :)

Jeszcze tego oficjalnie nie napisałem, ale już się stosuje do tego. Luz, o ile taka była xdd

Opublikowano

serio na tym serwie gra 500 osob ? xD az mi sie wierzyc nie chce 

wejdź i sprawdź :) 

Opublikowano

Polecam serwer bardzo miła rozgrywka mało dzieci , pomocna i komunikatywna administracja i dużo aktywnych youtuberów , Pozdrawiam >.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...