Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Privem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem, jeśli na swojego priva łączę się na modzie to priv nie dziala jeśli na longjiu to działa (ale tam jest po chińsku) , a natomiast jeśli zrobie launchera to mam tam serwery starego metina. Jak zrobic by sie polaczyc przez wlasne spolszczenie?

Opublikowano

OMG, JESLI WLACZAM NA MODZIE NIE DZIALA, JESLI NA LONGJIU DZIALA pasuje? A chce by działało na normalnym kliencie z 2008 roku na WŁASNYM SPOLSZCZENIU. BO JESLI WKLEJE SWOJE SPOLSZCZENIE TO NIE MOGE SIE POLACZYC Z SERWEREM BO W SAMYM KLIENCIE SA TYLKO SERWERY ZE STAREGO METINA...

Opublikowano

@UP

Jesteś idiotą albo go udajesz

@TOPIC

To że masz inną liste serwerów to nie znaczy że się nie połączysz "spolszczenie", crack przekierowuje na IP twojego serwa, i obojętnie który serwer wybierzesz z listy, powinien połaczyć Cie z twoim jeśli zrobiłeś dobrze spolszczenie.

Opublikowano

@UP

Chodzi Mu o to że na chińskim cliencie w którym zapewnie jest MC.txt działa ,a spolszczenie już nie bo nie ma odblokowanych właściwych portów.

Na drugi raz jak kogoś obrazisz pomyśl.

Myślenie nie boli ^

Opublikowano

@up, a pomysl jeszcze troche ;* Wszystko dziala tylko nie zwykly launch (ktory nie przekierowuje nigdzie tak jak spolszczenie) a uzywa serverinfo.py zapakowanego (lub nie) w root. Na modzie kamera niektore servery nie dzialaja, uzyj czystego metka z 2008 i sprobuj ;)

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Sui

Ja zawsze miałem tak jak On jak nie ogarniałem PM jeszcze , więc myślałem że w tym problem :)

Jeszcze nic do końca nie wiadomo bo Autor tematu milczy :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...