Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBHMT2 [VPS] [Hard/Medium]

Kamuro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skan z 1szego postu to komedia dlatego ponawiam pytanie do osób, które mają już clienta na koncie, to czy mogliby je przeskanowac i dać tu wynik.

Opublikowano

No nie wiem, powątpiewam w przyszłość tego serwera... 

¸„»°'´¸„»°'´  (づ◔ ͜ʖ◔)づ  `'°«„¸`'°«„¸

`'°«„¸¸„»°'´¸„»°'´`'°«„¸¸„»°'´`'°«„¸`'°«„¸¸„»°'`

Opublikowano

Skan z 1szego postu to komedia dlatego ponawiam pytanie do osób, które mają już clienta na koncie, to czy mogliby je przeskanowac i dać tu wynik.

Skan poprawiony.

No nie wiem, powątpiewam w przyszłość tego serwera... 

Na jakiej podstawie masz wątpliwości?

Nie potrzebnie siejesz panikę.

20 ludzi online;d jak bedzie wiecej to zajrze

Serdecznie zapraszam.

Graczy Online (24h): 110

Konta: 122

Postacie: 127

Skan z jednym plikiem XDDDDDDD

Prezentacja totalne 0

No i chyba każdy wie co się z tym stanie :)

Skan poprawiony.

Tak każdy wie wyrośniemy na potwora .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pograłem chwile wbiłem 24 lv, robiłem biologa, tepnał się do mnie GM dostałem kicka, wbiłem znów podbiegłem do biologa i dostałem bana nie wiem nawet za co, skoro grałem na czysto xD

Na serwerze jest ok 15 ludzi, a żeby wejść na serwer musiałem wyłączyć antywirusy pozdro xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Pograłem chwile wbiłem 24 lv, robiłem biologa, tepnał się do mnie GM dostałem kicka, wbiłem znów podbiegłem do biologa i dostałem bana nie wiem nawet za co, skoro grałem na czysto xD

Na serwerze jest ok 15 ludzi, a żeby wejść na serwer musiałem wyłączyć antywirusy pozdro xD

Każdy haks jest czysty...

Zapraszam na serwer, w sumie gdyby nie ilość graczy serwer byłby przodownikiem typu hard na Polskim rynku.

Jak najbardziej zapraszam na serwer.  :yay:

@Strik3r.

Jeżeli jest taka możliwość prosiłbym o czas do 20 bo aktualnie jestem poza domem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Każdy haks jest czysty...

Zapraszam na serwer, w sumie gdyby nie ilość graczy serwer byłby przodownikiem typu hard na Polskim rynku.

Jak najbardziej zapraszam na serwer.  :yay:

Udowodnij mi, że miałem haksy typie, no chyba, że zsiadanie z konia 1 hitem zabijanie moba i wsiadanie na konia to cheat to spoko masz życie xD

A i nie miałeś prawa banowac, ponieważ gdy się rejestrujesz nie ma regulaminu pozdro.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Cięzko teraz o bojowca bo gra 5 osób więc ciężko coś kupić itd.

I to jest czysty hard do 20lv poleciały mi tylko dwa dodania bonów 0 zmianek... bk w ch..

Nawet konia cięzko przywołać

Kolega dostał bana i przyszedł płakać na forum.

Gra więcej niż 5 osób...

Widzisz los tak chciał że cziterów nie lubi i nie rozdaje bonow .

Ciężko zalogować się do gry gdy postacie sie bugują na dolinie i pustyni. Naprawcie to...

Ciagle pracujemy

Odpalenie pierwszego lepszego wh miało na celu ośmieszenie was i pokazanie że wszystko działa  ;).

Gra u was max 15osób więc to bardziej upadek serwera niż "Tworzenie potwora"

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Serwery surka są dalej na mpc , ten syf tak samo , jakies smieszne vps'y 4fun tak samo k***a administracjo ogarniecie w końcu dupę czy dalej bedzie to samo ? Zrobie serwer EroticMt2 dodam dildochy i ch wie co jeszcze , wstawie na mpc i zapewne moderacja to zaackeptuje gl . 

@ To pic

Ile on line , skad truty

sygna.png

Opublikowano

Serwery surka są dalej na mpc , ten syf tak samo , jakies smieszne vps'y 4fun tak samo k***a administracjo ogarniecie w końcu dupę czy dalej bedzie to samo ? Zrobie serwer EroticMt2 dodam dildochy i ch wie co jeszcze , wstawie na mpc i zapewne moderacja to zaackeptuje gl . 

@ To pic

Ile on line , skad truty

Regulamin się zmienił, jeżeli przerobisz dildo na bronie to pewnie akceptują.

Opublikowano

@ To pic

Ile on line , skad truty

hahahahahaah :D

właśnie wbiłem na serwer i tutaj totalnie nic nie ma .

@Kubek skoro serwer nie ma totalnie graczy może być w publikacjach ?

Opublikowano

@ To pic

Ile on line , skad truty

hahahahahaah :D

Jak widać może skoro siedzi już kilka dni :D

Serwer wydaje się ciekawie  ;)

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

@ To pic

Ile on line , skad truty

czekam z niecierpliwością na "Twój syf".

Jeżeli nic tutaj nie ma to polecam założyć okulary...

Po to są publikacje żeby ludzi przybywało... po za tym są ludzie na serwerze.

@Strik3r.  Skan dodany

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

20. Prezentacje nieaktywne 14 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu "Archiwum Prezentacji Serwerów".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...