Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vestios

ŚlimaG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda, że nie piątek

ale serwer wydaje sie być bardzo fajny

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szkoda, że nie piątek

ale serwer wydaje sie być bardzo fajny

Właściwie to nie wiem dlaczego wybrałem sobotę. Wydaje mi się, że więcej osób jest wtedy aktywnych.

Opublikowano

@UP

Beta zamknięta, właśnie lecimy z chłopakami twardo ^^

a kiedy bedzie otwarta beta ? 

Podobno nie ma, ma od tego swoją SPRAWDZONĄ EKIPĘ, która się na tym zna  :((

Opublikowano

Chciałbym poinformować, że serwer wystartuje 8 kwietnia w godzinach wieczornych.

@UP

Tak, będzie reklama na kilku FanPage i grupach. Oczywiście będą jacyś YouTuberzy.

Dodatkowo metin2list oraz promowanie postów na facebooku, damy radę :D

Opublikowano

Prezentacja ładna, ale te zbroje PVM [*] to już klasyczne hwangi by się lepiej prezentowały.

Życzę powodzenia!

Opublikowano

Prezentacja ładna, ale te zbroje PVM [*] to już klasyczne hwangi by się lepiej prezentowały.

Życzę powodzenia!

Może przy rozszerzeniu limitu poziomowego w przyszłości ^^:D

Opublikowano

Z tego co wyczytałem prezentuje się dość kozacko :D  Niby serwer easy/medium ale ostatnio miałeś chyba med/hard alterie i czy ten easy/med nie jest troszkę badziej przesadzony pod względam trudności ? takie pytanie z czterech liter xD 

1) Skąd bronie 75?

2) Ile osób spodziewacie się na start ? 
3) Podejmiecie się jakiejś większej reklamy ? bo serio serwer wygląda spoko i szkoda by się zmarnował przez małą ilość graczy

4) Jest otwarta beta ? 
5) Jak cenowo wygląda w is ?

6) Jest z wami jakiś szybszy kontakt niż pw na forum ? 

Opublikowano

Z tego co wyczytałem prezentuje się dość kozacko :D  Niby serwer easy/medium ale ostatnio miałeś chyba med/hard alterie i czy ten easy/med nie jest troszkę badziej przesadzony pod względam trudności ? takie pytanie z czterech liter xD

1) Skąd bronie 75?

2) Ile osób spodziewacie się na start ? 

3) Podejmiecie się jakiejś większej reklamy ? bo serio serwer wygląda spoko i szkoda by się zmarnował przez małą ilość graczy

4) Jest otwarta beta ? 

5) Jak cenowo wygląda w is ?

6) Jest z wami jakiś szybszy kontakt niż pw na forum ? 

1) 10 Szkat. Umarł. Rozpruwacza lub bezpośrednio ze szkatułek niektórych bossów.

2) Nie wiem, zobaczymy. Nie potrafię określić liczby osób ale od czwartku ruszymy z jakąś większą reklamą.

3) Spokojnie, pracuję nad tym. Póki co BigMen wrzucił GamePlay, metin2list także jest pewne. Szukam cały czas osób, które chcą zareklamować projekt.

4) Zamknięta.

5) Lepiej niż na innych serwerach o takim typie(cennik będzie dopiero przed samym startem serwera).

6) Pisz do mnie na forum.vestios.pl, jak znajdę czas to odpisze. Od razu mówię, że rekrutacja do zespołu jest zamknięta.

Film od BigMena:

https://www.youtube.com/watch?v=0zqFMVfUVko&t

Opublikowano

prezentacja śliczna. 

Oby nie bylo tak samo jak z Sayią.. wszystko ładnie pięknie i siuup 200 osób online 

Opublikowano

Polecam serwer wbije na 100% :)

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

No i serwer zapowiada się naprawdę kozak :) można polecić bo Shaggy grałem na Carolinie i Alteri i grało się naprawdę świetnie.

Dzięki, do zobaczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...