Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] Multigaming.pl opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam opini na hosting Multigaming.pl oferty voicevps czy maja dobre zabezpieczenia i czy są lepsze hostingi od multigaming pod kontem AntyDDos

Pozdrawiam

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

MultiGaming..... cóż można powiedzieć o tym hostingu.... określić go jednym zdaniem jako najlepszy z najlepszych hostingów TS3 z jakimi do tej pory miałem do czynienia.

Support, który w wielu kwestiach odpisuje prawie że natychmiastowo na facebooku. Dłużej niż 2 dni na odpowiedź przez system zgłoszeń nie czekałem.

Posiadam u nich swój serwer już 2 lata, nigdy nie było większych przerw z dostępem.

Widać, że interesują się klientem.

Cena jak za taki poziom usług jest śmieszna. Bardzo, bardzo tanio..... płacz ludzi, którzy piszą "nie mam dostępu do SSH, co to ma być" , "nic nie moge zrobić na tym gównie" mnie najbardziej rozśmiesza. Bo co za problem jest dokupić drugi serwer VPS SSH na dodatki? :)

Hosting jak najbardziej na plus. Jeżeli do nich przejdziesz - sam się przekonasz.

Polecam

//EDIT//

Jeżeli chodzi o ich antyddos to posiadają w hosteamie zabezpieczenia dedykowane, dodatkowo jeszcze z tego co wiem - własne. Jak znam wielu znajomych, którzy posiadają serwery 300/400 osób właśnie w tym hostingu - również nie narzekają na stabilność...

Opublikowano

Ostatnimi czasy na tym forum powstała bardzo agresywna forma reklamy w wykonaniu administracji tego hostingu która to pozakładała sobie wiele kont na tym forum i wraz z poker face reklamuje ten serwis w desperacki sposób aby pozyskać klientów ( jak Pan huberczik), piszą ze najlepszy, że pro że wypas, ale realia sa inne, więc opinie o tym serwisie mogę napisać jedną: desperacko potrzebuje klientów aby nie upadł.Zapewniam cię ze sa inne firmy co maja o niebo lepsze zabezpieczenia.

No coż ale oni będą pisać że są najlepsi, naj naj naj, że aż rzygać się chce od tego steku bzdur.

Skończą w końcu jak blazingfast który miał identyczny sposób na reklamowanie serwisu.

Za chwile te właśnie osoby tradycyjnie pojadą po mojej wypowiedzi co tylko potwierdza to co napisałem - desperacko szukają klientów, nie dajcie się omamić, bądźcie mądrzejsi.

Opublikowano

MultiGaming.pl - polecam!

Drogi osobniku, co ty bredzisz? :) dlaczego tak sądzisz? :) że każdy kto dobrze się wypowie to pracownik multigaming?

Może dlatego, że za mało postów ma każdy user, który się tu wypowie? to jedyny twój "dowód" na to, że pracownicy pozakładali sobie konta...

Z

Doszły mnie słuchy, żeś jest sługą Mariuszka więc na miejscu są tutaj twoje wypowiedzi, którymi próbujesz odciągnąć klientów od MultiGaming.

Ja żadnym pracownikiem nie jestem, ale współczuje tylko Tobie, że takiej fuchy się dorwałeś :)

Mam tylko nadzieję, że autor "zaryzykuje" i postawi na MultiGaming - przekona się sam jakie są te REALIA.... hahaha

//EDIT//

sprawdź sobie, kiedy moje konto został stworzone.... :)

bo ja przy Tobie to na tym forum weteran jestem... niestety, nie wskazują na to jedynie miliony postów

Opublikowano

Ostatnimi czasy na tym forum powstała bardzo agresywna forma reklamy w wykonaniu administracji tego hostingu która to pozakładała sobie wiele kont na tym forum i wraz z poker face reklamuje ten serwis w desperacki sposób aby pozyskać klientów ( jak Pan huberczik), piszą ze najlepszy, że pro że wypas, ale realia sa inne, więc opinie o tym serwisie mogę napisać jedną: desperacko potrzebuje klientów aby nie upadł.Zapewniam cię ze sa inne firmy co maja o niebo lepsze zabezpieczenia.

No coż ale oni będą pisać że są najlepsi, naj naj naj, że aż rzygać się chce od tego steku bzdur.

Skończą w końcu jak blazingfast który miał identyczny sposób na reklamowanie serwisu.

Za chwile te właśnie osoby tradycyjnie pojadą po mojej wypowiedzi co tylko potwierdza to co napisałem - desperacko szukają klientów, nie dajcie się omamić, bądźcie mądrzejsi.

Nie pojadą po po tobie tylko postarają się Ci uświadomić jakim jesteś debilem i lizodupem Mariuszka co zresztą było już poruszane w poprzednim temacie ( http://www.mpcforum.pl/topic/1607338-szukam-opinii-ovhpl/#entry13533439 ) w którym zostałeś zrównany z ziemią wraz z tym twoim "super" hostingiem ....

Po pierwsze to nie pozakładali bo jestem użytkownikiem tego forum od 28 lut 2013 a multikonta są banowane na tym forum więc skończ się już ośmieszać i bierz mniejszą dawkę leków lub zmień lekarza bo Ci coś na głowę siada.

Po drugie polecam ten hosting bo jest naprawdę bardzo dobry pod względem supportu jak i zabezpieczeń, zresztą gdyby tak nie było to nie zamawiałbym nowej licencji na 1024 sloty i nie przechodził na ich ofertę VoiceVPS

Po trzecie potrzebują desperacko klientów ? Człowieku w jakim ty świecie żyjesz multigaming istnieje od 2009r i ma się świetnie a spadek klientów to chyba widziałeś na tym swoim przepalonym hostingu który tak zawzięcie polecasz pomimo iż nie jest już godny uwagi bo z tego co mi wiadomo multigaming nie udostępnia nigdzie takich informacji.

Zalecam mniejsza dawkę leków

dr Poker Face.

Opublikowano

Prawda widzę w oczy kole, czyli jest dokładnie jak napisałem, a wystarczy pośledzić posty tych osób aby zauważyć ze pisze to jedna osoba, i proszę przestań w końcu obrażać mnie bo skończy sie to dla ciebie bardzo nie miło.

Jeżeli nie umiesz zachowywać się w sieci a twoje posty maja tylko i wyłącznie obrażać kogoś, wyśmiewać lub poniżać to także sugeruję odstawić komputer i wyjść do ludzi.

I informuje że to była ostatnia obelga wykonana przez ciebie w moją stronę na tym forum.

Opublikowano

Nie podpierasz swojej tezy żadnymi poprawnymi, przekonującymi argumentami....

Dla mnie te wypowiedzi nadają się na śmieci... popracuj nad tym

Opublikowano

Prawda widzę w oczy kole, czyli jest dokładnie jak napisałem, a wystarczy pośledzić posty tych osób aby zauważyć ze pisze to jedna osoba, i proszę przestań w końcu obrażać mnie bo skończy sie to dla ciebie bardzo nie miło.

Jeżeli nie umiesz zachowywać się w sieci a twoje posty maja tylko i wyłącznie obrażać kogoś, wyśmiewać lub poniżać to także sugeruję odstawić komputer i wyjść do ludzi.

I informuje że to była ostatnia obelga wykonana przez ciebie w moją stronę na tym forum.

Mimo tego może net-speak jest ogólnie dobrym hostingiem ale ingerują w pliki klientów i potem kończy się na blokadzie usługi którą u nich masz dlatego  polecam multigaming szybki support jak i stabilne serwery a ty Przydupasie Mariuszka może idź posprzątać tego net-speak Pozdrawiam MultiGaming rządzi

Opublikowano

No tak dzieci tylko pyskować i obrażać potrafią. Niestety nie zniżę się do waszego poziomu (poniżej depresji).

Może w końcu administracja tego forum zacznie reagować na tego typu posty i odpowednio karać pyskatych i niekulturalnych użytkowników, którzy poza obrażaniem nie wiele więcej mądrego napisać już nie potrafią.

jak widzę sami pro ddoserzy :) fajna reklama dla MG heh :yay:

Opublikowano

Oj i tu przyznam Ci racje prawda w oczy mnie kole, że sprzedajesz za marne parę groszy promując hosting który jest już praktycznie skończony i skończy jak skończy a to już tylko kwestia czasu... Zgrywasz błazna wmawiając wszystkim że dla niego nie frajerujesz a włazisz mu w dupę na każdym kroku tylko mydła jeszcze brakuje... Miej odrobinę godności i przyznaj się z HONOREM

Uprzejmie Cię informuję iż nie była to moja ostatnia wypowiedz skierowana w twoją stronę i nie ty będziesz mi mówił o tym kiedy będzie to będzie mój ostatni post bo masz tu 88911015712048939649.pngwielkie do gadania

W podziękowaniu za podbijanie tematu i rozbawianie społeczności mpcforum otrzymujesz:

14427349352240.jpg

Opublikowano

Poker face, ty akurat najlepiej się na gównie znasz co ;) każda twoja wypowiedź ma taki właśnie poziom.

Piszesz ze net-speak jest skończony? buhahaha facet ty jesteś naprawdę upośledzony:), przypomnę ci to jak ten cały MG padnie ;)

skończony co najwyżej to jesteś ty na ty forum i w życiu codziennym.

ty wiesz że w końcu im zapłacisz za te oczernianie :) a ja ich o to będę bardzo prosił żeby w końcu prawnie ktoś ci się do dupy dobrał.

Opublikowano

Stop Stop Stop ja szukam opinii na temat hostingu multigaming.pl a nie który hosting jest skończony a który nie i kto komu dupe liże.

Pozdrawiam

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witam szukam opini na hosting Multigaming.pl oferty voicevps czy maja dobre zabezpieczenia i czy są lepsze hostingi od multigaming pod kontem AntyDDos

Pozdrawiam

Cześć,

odcinając się od wypowiedzi powyżej, rodem z piaskownicy, odpowiem na Twoje pytania w najlepszym, możliwym, ale mam też nadzieję, że konkretnym zakresie.

Nie nam, jako hostingowi, do końca oceniać, czy nasze zabezpieczenia są najlepsze, bo każdy reklamując swoje poletko powie, że tak (takie opinie pozostawiamy naszym klientom, którzy mam nadzieję, że się tutaj wypowiedzą jeszcze), ale pod kątem technicznym możemy odpowiedzieć na wszelakie pytania które pozwolą na merytoryczną ocenę owych zabezpieczeń. Naszym zdaniem metody filtracji i zabezpieczeń jakie stosujemy są bardzo dobre. Z powodzeniem hostujemy mniejsze i większe TeamSpeaki, które na problemy w Multigamingu nie narzekją, wręcz polecają usługi dalej.

W przypadku jakichkolwiek problemów, które przydarzyć mogą się każdemu, jesteśmy dostępni przede wszystkim na pomoc.multigaming.pl (jesteśmy bardzo responsywni, zaś ekipa od zgłoszeń, gdy jest dostępna z miejsca zajmuje się danym problemem), ale także na fanpage na Facebooku, na którym rezyduję ja i w momencie otrzymania informacji, że coś się dzieje, natychmiastowo przekazuję sprawę administratorowi. Jesteśmy tylko ludźmi, ale jeżeli istnieje taka możliwość, to natychmiastowo reagujemy na zaistniały problem.

Dlatego też zachęcam Cię do skorzystania z naszej oferty i zakupienia interesującej Cię usługi - jesteśmy elastyczni i staramy się podchodzić do klienta indywidualnie, więc wystarczy po prostu zagadać a postaramy się jak najlepiej dostosować usługę pod wymagania klienta :)

Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania, czy wątpliwości to zapraszam do kontaktu - czy to tutaj, oficjalnie na forum, czy w prywatnej wiadomośći, czy poprzez fanpage na Facebooku.

Pozdrawiam serdecznie,

Paulina

~ Ekipa Multigaming.pl

Opublikowano

MultiGaming.pl

- Szybki Support.

- Stabilne Serwery.

- Nie ma problemu w dogadaniu się z różnymi rzeczami w różnych kwestiach pod względem ochrony itp.

- Ceny przystępne.

- Łatwy kontakt np: osobiście wiele razy rozmawiałem z samym Właścicielem MultiGaming.pl.

Opublikowano

Moja wypowiedź jest prosta i jasna, do Multigaming nic nie mam, do dream-a nic nie mam, jak działał sam było lepiej ale obecna niby administracja bez papierów w wspomaganiu poker face mnie odtrącają, MG jako dream było ok, ale jak widzę że takie osoby jak poker face reprezentują MG to sorry ja odradzam.

- ochrona ddos w Warszwa hosteam standardowa, bez wodotrysków,

- co do dogadania się nie ma problemu ale to norma jak wszędzie,

- ceny średnie bo są tez niższe i nie ma nic extra,

- kontakt utrudnionowy - 2 dni czekałem na odpowiedź, gdzie w innych firmach do max 1h a w niektórych 1 min

reprezentacja w osobie poker face - odrażająca, firma powinna sie postarać aby takie wynalazki jej nie reprezentowały bo działają na szkodę

Dziękuję.

P.S mam w MG 2 usługi, i rezygnuje przez poker face! i w dupie mam ich ciepłe słówka!

Opublikowano

Generalnie, odnoszę wrażenie że ta dyskusja bardziej atakuje poszczególne osoby niż hosting. Gratulacje xD

Co do samego tematu, wiem że serwery są stabilne - kiedyś korzystałem z oferty slotowej dla kilku klanów które zreszaliśmy w ramach projektów i każdy był zadowolony.

Czy to są dobre maszyny jak na większy serwer? Nie wiem.

Polska lokalizacja to zawsze plus, lecz z tego co patrzę w ofertę to maszyny voice VPS za mniej niż 20zł to niby gratka.

Na Net-Speaku mam to samo za 33zł, lecz właśnie ta różnica tych 13zł mnie zastanawia.

Niby to nie dużo, ale zawsze jest jakiś haczyk.

Na Twoim miejscu wziąłbym sobie na okres testowy za te 20zł, przecież to nie majątek, a sam się będziesz mógł przekonać dokładnie co i jak :)

Powodzonka i mówię odrazu że nie uczestniczę w żadnym flamewarze, więc miłej kontynuacji dyskusji życzę :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Nie polecam 

Minusy :

- Hosting lubi padać jak i same serwery

- Często voicevps ma pakiet loss do 30 - 40 %

- Czasami jak wgrasz licencje nie da się właczyć serwera

Plusy

- Szybki Support 

- Dobre music boty

To chyba na tyle z plusów :P

Opublikowano

Polecam mają epickie zabezpieczenia prywatne, mają kontakty i zawsze wiedzą jak wyjdzie nowa metoda i odrazu blokowana [bynajmniej na slotówce] 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Duże pakiety, często pada, jak wgrałem licke TS nie chciał się włączyć, często posiadamy ping na TS, Administracja ma niski poziom + Dejmen to nie za dobre połączenie ogólna ocena MINUS!!

#EDIT @muchomor321 dla Ciebie to nawet mintshost/aruba jest dobry :sex:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...