Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Troszke głupia sytuacja :/

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, aż troche głupio sie przyznać ale zapomniałem o Mamy urodzinach :/. miała je 13 marca i nagle coś mnie tkneło że były Mamy urodziny, myśle że nagłupszym co moge zrobić to dalej udawac ze nie pamietam i zastanawiam sie jak to zrobić żeby jednak wszystko zakończyo się dobrze, chce kupić prezent ale jednak w momencie wręczenia go co powiem ? przepraszam ale zapomnialem i po 18 dniach sobie przypomniałem ? troche nie za bardzo to brzmi :/. czy ktoś ma jakiś pomysł ? 

Dam like

i przy okazji jesli wiecie zo możnaby było kupić Mamie to też możecie pisać (42 lata)

Opublikowano

Możesz znaleźć jakiś dużo lepszy prezent który jest trudno dostępny ^_^ i byś musiał dłużej poczekać...

ale podczas wręczania go zwalić winę na osobę odpowiedzialną za stworzenie / dostarczenie prezentu

kłamiąc że musiałeś na niego długo czekać ale chciałeś mimo wszystko przekazać jej ten jeden idealny prezent

na niektóre niesamowite rzeczy trza poczekać:)...

jeśli nie masz problemu z okłamaniem jej taki rzadki i epicki prezent może być dobrym kłamstwem...

chociaż prawdę mówiąc zastanawia mnie po co w ogole się trudzisz...

w końcu już po 20 dniach nawet wiecej to nie ma żadnego sensu...

ja bym się po prostu przyznał że zapomniałem zamiast szukać rozwiazania na około

skłamać zawsze sie da i może się to nawet uda... ale po 20 dniach to szanse tego są prawie zerowe :P...

aby udało się bezkolizyjnie okłamać ^_^

Opublikowano

Może głupia sytuacja, ale zamiast ją oszukiwać to kup jej jakiś 'podwójny prezent' i powiedz, że to rekompensata po prostu wyleciało Ci z głowy z powodu np. natłoku obowiązków. To Twoja mama, przecież Cię nie wyrzuci z domu, bo zapomniałeś. Każdy popełnia błędy i na pewno ona to zrozumie. Powodzenia. : ))

Opublikowano

Przytul swoją mamę, powiedz, że ją kochasz. Czasami takie głupie, proste sprawy potrafią rozwiązać wszystko. 
Nie przejmuj się tym, że zapomniałeś o jej urodzinach, matki potrafią wiele przebaczyć. 
Z reguły matki to kobiety, które są strasznie zabiegane i nie mają czasu dla siebie. Może dzień w spa byłby idealnym prezentem na urodziny? 
Kombinuj chłopie. :)

maybenow.png

Opublikowano

26 maja jest Dzień Matki, przeproś i po prostu daj x2 tyle wtedy. 

Opublikowano

26 maja jest Dzień Matki, przeproś i po prostu daj x2 tyle wtedy. 

Moim zdaniem jest to zdecydowanie za późno.

Jeśli doszłoby do takiej sytuacji, to osobiście zamówiłbym/kupiłbym już prezent i wręczył go jak najszybciej, a przy tym przeprosił najbardziej jak mogę.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No juz juz, zeby was do gulagu nie wyslali przypadkiem bo szacunku nie okazujecie matce, bo ni ma prezentu i nawet przeprosin.

I c**j? Nie dales to nie i tyle, nawet jej to pewnie nie obchodzi.

Opublikowano

Nie dawaj nic, k***a, twoja matka nie ma już 12 lat, a każde urodziny tylko przypominają, że robi się coraz starsza

"Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies."

Budowniczy
Opublikowano

Moim zdaniem, w tym wieku lepiej obchodzić imieniny, niż urodziny ;) 

Raczej nic się nie stało, że zapomniałeś (chociaż nie jestem twoją matką i nie wiem co czuła ;v).

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...