Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skye - pytania

Hayasho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Spodobała mi się ta postać na pierwszy rzut oka po obejrzeniu jej skilli na stronie głównej i stąd moje pytanie..

Czy dam radę grać nią na początku (całkowicie zielony w Paladinsach) i czy warto ją mainować i opanować do pewnego stopnia?

Jak budować tą postać? Z góry dzięki za odpowiedzi!

Opublikowano

Witam.

Spodobała mi się ta postać na pierwszy rzut oka po obejrzeniu jej skilli na stronie głównej i stąd moje pytanie..

Czy dam radę grać nią na początku (całkowicie zielony w Paladinsach) i czy warto ją mainować i opanować do pewnego stopnia?

Jak budować tą postać? Z góry dzięki za odpowiedzi!

Skye na początek w sumie idealna do gry flanką.

Prosta, czyt. rzucasz invi, biegniesz na ich dmg dealera, seryjka w plecy, i nastepny, na casualach zazwyczaj to wygrywa gry. Czasem też rzucasz invi, i przy carcie rzucasz ulta, tez zazwyczaj prosta quadra.

Na poczatek, wchodzisz w loadouts Skye, robisz nowy, klikasz Import, i albo bierzesz kogos z topki, albo jakiegos prosa przez nick deck, np Stolzey'a. 

Importujesz deck, w grze kupujesz legendarke jaka Ci się podoba i cóż.. Skye jest naprawdę prosta. :P

Z legendarek, to najbardziej usefull imo jest Preparation. 

Co do kart, składasz zazwyczaj pod enemy team.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...