Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na globalu

haker6120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio naszła mnie chęć pogrania trochę na globalu, chciałbym zobaczyć co się zmieniło od mojej ostatniej rozgrywki.

Zastanawia mnie czy warto grać na PL'u? Może WoM lub inny global?

Jeśli PL to jaki serwer? Będę zaczynał od nowa.

Opublikowano

Opłaca sie ale jeśli nie pakujesz w IS-a to dużo nie osiągniesz, poprostu nie masz szans z innymi graczami bo oni już wpakowali w tą gre sporo kasy. Wiem bo sam powróciłem po długiej przerwie i postacią 90 + lvl z nawet dobrym eq nie mam szans z 55lvl który jest na PEŁNYM ISIE :)

Opublikowano

Do rozpoczęcia gry polecam Tortugę. 

Odnośnie nowości w czwartek weszła aktualizacja 17.1, która daję dużo możliwości dla małych lvl np: biolog= szybsze dropienie przedmiotów tyczy się to wszystkich nawet zębów orka, konkretnym dodatkiem okazała się broń którą dostajesz od samego początku gry jak się okazuję ma mocne DMG, exp również został poprawiony na niższych poziomach więc gra już nie jest taka monotonna. Do tego wszystkiego dochodzi szybka zmiana kanału bez przymusowego wcześniej wylogowania się i zalogowania ponownie teraz wystarczy wybrać kanał na jaki chcesz się przelogować i tyle. 

No i nie długo (mam nadzieję), ruszy event wielkanocny na którym będzie można się wzbogacić, więc teraz jest odpowiedni czas do tego aby rozpocząć przygodę na nowo. 

Opublikowano

W sumie to chętnie powróciłbym na globala zagrać od 0 :) Mam jakieś grosze ( z 10kk) na Negrosie to jak jesteś chętny to można tam wbić pograć :D

Opublikowano

Nie polecam grać na Negrosie, pełno tam botów i pierdolców, którzy łażą po kanałach zabijając każdego.

Najlepiej Samos albo Tortuga.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Ja na sg próbowałem. Na pewno lepiej niż na naszym globalu. Da rade wydropić zmianek i innych pierdół więc bez is można grać.

Minus jeden, że na botach i innych się nie dorobisz bo banują co chwile.

Opublikowano

Ja na sg próbowałem. Na pewno lepiej niż na naszym globalu. Da rade wydropić zmianek i innych pierdół więc bez is można grać.

Akurat nie będę grał na botach także dla mnie to +, że interesują się serwerem. ;)

W sumie to chętnie powróciłbym na globala zagrać od 0 :) Mam jakieś grosze ( z 10kk) na Negrosie to jak jesteś chętny to można tam wbić pograć :D

Sorki, ale chciałbym po prostu zobaczyć co się zmieniło, po prostu nie wiem kiedy mi się znudzi dlatego nie chcę składać obietnic ani nic. :)

Czyli polecacie grać na tortudze, a co myślicie o WoM'ie?

Dodatkowo mam pytanie, wczoraj sobie ściągnąłem pl'a wbiłem na negrosa, pograłem chwilę i zaczęły mi wyskakiwać jakieś dziwne błędy, gdy wyłączyłem metina błędy ustały.Wiecie czym jest to spowodowane? (Grałem na Full Screenie)

Opublikowano

Akurat nie będę grał na botach także dla mnie to +, że interesują się serwerem. ;)

Czyli polecacie grać na tortudze, a co myślicie o WoM'ie?

Dodatkowo mam pytanie, wczoraj sobie ściągnąłem pl'a wbiłem na negrosa, pograłem chwilę i zaczęły mi wyskakiwać jakieś dziwne błędy, gdy wyłączyłem metina błędy ustały.Wiecie czym jest to spowodowane? (Grałem na Full Screenie)

1: Co mogę powiedzieć o wom'ie. Dają niewiele więcej niż na naszym globalu ale ja i tak nie zamierzam wlec się z tymi butami wiatru +30 speeda i codziennie oddawać medale/biola itp. Nie te czasy.

2: Daj ss.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVenastil

Jak chcesz moge ci wyexpic 30 poziom jesli nie masz owego. Oczywiscie na negros ale licz sie z tym ze conajmniej 14 poziom musialbys miec

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ja jako gracz jedynie serwerów HARD i po widocznym spadku liczby graczy na Terabithii i braku zainteresowania administracją stwierdziłem, że nie ma żadnego innego porządnego serwera hard na polskim metinie i nawet jak powstają to dzieje się to samo co na terabithi po 2/3 miesiącach i wróciłem z tego względu na globala ;) Również przez tą ostatnią aktualizację dającą nowe bronie, zmiane channeli itp

A graczy na globalu nadal jest dużo, często na Negrosie pojawia się BUSY na CH1 i sklepów jest dużo, a gdy dropią świadectwa od 19 do 21 godziny to nawet dziś ciężko było mi znaleźć zwykłego metina w m2 (patrzyłem trzy królestwa) i co chwile mijałem się z jakąś osobą ;)

A jeszcze popatrzcie na to, że za jakiś czas ma być fuzja więc można powiedzieć, że kazdy serwer będzie miał x2 więcej graczy to już w ogóle, BUSY będzie na każdym z nowych serwerów.

Opłaca się zaczynać i grać na globalu bo szybko nie upadnie a ciągłe aktualizacje dla nowych graczy przyciągają coraz ich więcej. Brakuje tylko youtuberów nagrywających  z pl'a... (GF - może płatna reklama dla nich? :D :D)

Opublikowano

Warto wracać, polecam tortugę wbiłem w jakieś 2 miesiące spokojnej nie maniakalnej gry 71 lvl Body, 45 BM i jak na razie robie stop i czytam sobie ku na tym bodym i biologa oddaje oraz ogarniam lepsze eq i niedługo wybiorę się na V2. Szukam też paru znajomków do gry :) Jęsli jesteś zainteresowany to śmiało pisz PW

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Sam niedawno zacząłem grać na Tortudze i jest przyjemnie :) Tylko zaczynając grę trzeba wziąć pod uwagę, że IS jest potrzebny ale idzie bez tego przeżyć :) 

Opublikowano

Gra na globalu bez is'a jest mozliwa, wystarczy poswiecic troche czasu. Mozna dosc szybko zarobic, poza tym niebawem event, wiec gra jak najbardziej sie oplaca.

@pawelgawel2 Jak juz to 55 byl z odpalona alchemia, nie is'em.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Gra na globalu bez is'a jest mozliwa, wystarczy poswiecic troche czasu. Mozna dosc szybko zarobic, poza tym niebawem event, wiec gra jak najbardziej sie oplaca.

@pawelgawel2 Jak juz to 55 byl z odpalona alchemia, nie is'em.

Ha ha! Dobry żart ale 1 kwietnia już był. Bez is to 19 lv ci dopier*

https://www.youtube.com/watch?v=eU7xF3FjOXU

(PS:  pomyliłem filmik bo z priwa ale jest ich pełno z globala nie che mi sie już szukać)

Opublikowano

Podczepie się do wątku i zapytam, jak wygląda sytuacja na Wetarze? Myślę nad pogrywaniem wieczorami, jak kiedyś, lecz szkoda mi czasu na boty i inne niechętnie widziane wspomagacze.

Nagradzam plusikami. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...