Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stream] Strumyk na czilku | www.twitch.tv/michunatwitchu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

www.twitch.tv/michunatwitchu |chetnie zapraszam na moje strumyki na czilku na twitchu jak bedzie wiecej ludzi to jakies gierki z widzami, giveaway na cos zobaczy sie.Jak masz chwile po 15(pietnastej) spojrzec na strim to byloby fajnie odpowiadam na wszystkie pytania. Sorry za orto ale zyje w angli a tu mi byloby ciezko kupic polska klawe(Biedak,zarcik xD)

Wiekszosc czasu gram w lola ale jak ktos zaproponuje inna gierke tez zagram podam nawet przyklady:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|

-CS:GO - Silverek prawie juz Gold

-Overwatch- Tu jest znak zapytania o ta gre bo nie wiem czy ktos by chcial

-H1Z1 - chetnie zagram xD

-GTA V Online - zalozyl bym ekipe gdy by bylo wiecej osob na live'ach i grali bysmy ekipa

-Rocket League - Nie gralem dawno ale moze xD

-League Of Legends - zawsze zagram w lola i raczej lol bedzie main gra a po tym Gta V w online lub Single zobaczy sie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|

Wiekszosc rzeczy gram na czilku wiec nie myslcie ze skillowiec xD

www.twitch.tv/michunatwitchu

Opublikowano

Mógłbyś dopisać trochę informacji pod streamem, nie każdy będzie tam trafiał przez mpc forum widząc uprzednio tego posta:

www.twitch.tv/michunatwitchu |chetnie zapraszam na moje strumyki na czilku na twitchu jak bedzie wiecej ludzi to jakies gierki z widzami, giveaway na cos zobaczy sie.Jak masz chwile po 15(pietnastej) spojrzec na strim to byloby fajnie odpowiadam na wszystkie pytania. Sorry za orto ale zyje w angli a tu mi byloby ciezko kupic polska klawe(Biedak,zarcik xD)

Wiekszosc czasu gram w lola ale jak ktos zaproponuje inna gierke tez zagram podam nawet przyklady:

-CS:GO - Silverek prawie juz Gold

-Overwatch- Tu jest znak zapytania o ta gre bo nie wiem czy ktos by chcial

-H1Z1 - chetnie zagram xD

-GTA V Online - zalozyl bym ekipe gdy by bylo wiecej osob na live'ach i grali bysmy ekipa

-Rocket League - Nie gralem dawno ale moze xD

-League Of Legends - zawsze zagram w lola i raczej lol bedzie main gra a po tym Gta V w online lub Single zobaczy sie

Wiekszosc rzeczy gram na czilku wiec nie myslcie ze skillowiec xD

www.twitch.tv/michunatwitchu

giphy.gif

• Synek zmienił(a) tytuł na [Stream] Strumyk na czilku | www.twitch.tv/michunatwitchu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...