Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor TeamSpeak

H1tmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sponsoruje tylko: 4 serwery

Co oferuje:

- Vps pod teamspeaka do wyboru kvm lvlup.pro / kvm blazingfast.io

- Vps openvz lvlup.pro

Wymagania:

- Gotowy projekt baza/ikony itd

- Boty itd

- Kontakt telefon/gg wymagane oba

- Wiek 16+

Zasady:

- Wymagam reklamowania moich serwisów na banerze i kanale

- A w resztę mam wyje*ane xD

Kontakt:

GG: 61517941

xxx

Opublikowano

Nie polecam pana @H1tmen .

Jest nie miły ,nie wiadomo po co mu kogoś numer telefonu.

Dla mnie numer telefonu to jest coś prywatnego.

+ Sam napisał że kontakt do niego GG i nie podał swojego numeru :p

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Opublikowano

@KlaKierrr

Nie polecam pana @H1tmen .
Jest nie miły ,nie wiadomo po co mu kogoś numer telefonu.
Dla mnie numer telefonu to jest coś prywatnego.
Pozdrawiam.

Co tu takiego niemiłego?

mtpw32V.jpg

FH6ZwOe.jpg

Nie będę nawet tego komentować ... jak czegoś wymagam to albo spełniasz, albo nie...

Ja wymagam dobrego kontaktu!

xxx

Opublikowano

@H1tmen ale po co ?

Jezeli dajesz kase na serwer a nie robisz jakis duzy projekt ze potrebujesz kontakt z kims caly czas ... -,-

+ Nadal jest nie miły widać po poście niżej ...

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Opublikowano

@H1tmen ale po co ?

Jezeli dajesz kase na serwer a nie robisz jakis duzy projekt ze potrebujesz kontakt z kims caly czas ... -,-

Płace wymagam nie zrozumiałeś...

P.S Nie podałem tu swojego numeru żeby całe mpc do mnie nie dzwoniło #myślCzłowieku

xxx

Opublikowano

Hmm, 

Pewnie wygląda to tak, kupuje wam maszyne jak i domene lub reklamujecie ts3 który nie należy tak na prawde do was. Otworzy potem sobie ts3, przekieruje wszystkich i będzie lipton a podejście to ma fajne @Up.

Nie polecam ( Magda Gesler ) 

1.png

Opublikowano

Zasady:

- A w resztę mam wyje*ane xD

Widzę, że masz bardzo dobre podejście :lenny:.

Czemu mam mieć jakieś podejście do serwera, który nie jest mój? Wymagam reklamy, a to co robisz u sb na ts mnie nie obchodzi tylko bardzo dosadnie to powiedziałem.

P.S Brawo za pomysłowość niech kolega z teamspeaka dalej ci lajkuje posty :D

xxx

Opublikowano

Oferujesz takie hostingi co z darmówek lecą xD nie wnikam i props dla tej osoby która będzie zainteresowana. Pewnie jak będzie więcej osób przekierujesz serwer z ludźmi na swój xD

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Oferujesz takie hostingi co z darmówek lecą xD nie wnikam i props dla tej osoby która będzie zainteresowana. Pewnie jak będzie więcej osób przekierujesz serwer z ludźmi na swój xD

Sam fakt że jednak chce wydać pieniądze i sponsorować coś, na co innych może nie stać jest plusem, więc nie hejtuj :) 

Sponsorujesz vpsy do wyboru z wymienionych hostingów, nawet te najmocniejsze? 

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Hmm, 

Pewnie wygląda to tak, kupuje wam maszyne jak i domene lub reklamujecie ts3 który nie należy tak na prawde do was. Otworzy potem sobie ts3, przekieruje wszystkich i będzie lipton a podejście to ma fajne @Up.

Nie polecam ( Magda Gesler ) 

Jak by tak było, to brałbym kogo popadnie np. kolegę z samej góry.

Przemyśl swoją wypowiedź i wróć :)

Wymagam reklamy na części banneru i jaki darmowy hosting oferuje ci całego vps?

Błagam używajcie głowy.

xxx

Opublikowano

Sam fakt że jednak chce wydać pieniądze i sponsorować coś, na co innych może nie stać jest plusem, więc nie hejtuj :)

Sponsorujesz vpsy do wyboru z wymienionych hostingów, nawet te najmocniejsze? 

Jeżeli jest to nowy projekt to oferuje najtańszą ofertę. Gdyby zgłosiła się do mnie osoba znana z porządnych projektów kwestia dogadania się :)

xxx

Opublikowano

Nie polecam tego typka ^^ znam go osobiście.

I powiem ,że ten typ nie jest osobą godną zaufania. Jeżeli zaczniesz z nim współpracować to uwierzcie wyroluje was przy lepszej okazji.

Ja będę współczuł innym użytkownikom MPCForum, jak zaczną z nim współpracować.

Mam nadzieje że bycie idiotą jest uleczalne, w innym przypadku możesz mieć ciężko w życiu. :yay: 

Opublikowano

Na tym forum , ogólnie nie ufałbym żadnej osobie te forum schodzi na psy ;) , więc nie polecam  każda z osób na tym forum chcę coś zaoferować a , później przekierować do siebie wielkie pozdro dla Cebulandi Nie Polecam , już praktycznie nie ma żadnej osoby zaufanej na tym forum oprócz kilku.

Opublikowano

Na tym forum , ogólnie nie ufałbym żadnej osobie te forum schodzi na psy ;) , więc nie polecam  każda z osób na tym forum chcę coś zaoferować a , później przekierować do siebie wielkie pozdro dla Cebulandi Nie Polecam , już praktycznie nie ma żadnej osoby zaufanej na tym forum oprócz kilku.

Ale ty Anonn się tu nie wypowiadaj idź tam pilnuj sretes69 :>

Opublikowano

@Dev Amator Zobacz mój profil, a później się wypowiadaj nikogo nie oszukałem xD

xxx

Opublikowano

Moim zdaniem będzie to wyglądało tak:

> Osoba/y rozkręcą serwery

> Przekierujesz wszystkie osoby na swój serwer

> Koniec współpracy

@muchomor321

Haha, zabawny jestes :)

LVL UP / BlazingFast na pewno polecą z darmówek.. pomyśl trochę bo aż mi szkoda takich osób.

Opublikowano

> Koniec współpracy

@muchomor321

LVL UP / BlazingFast na pewno polecą z darmówek.. pomyśl trochę bo aż mi szkoda takich osób.

Nie wiem czy to tylko cytat, ale już napiszę dla innych, kvmki od lvlup pro - są to kupywane dedyki na soyoustart(ovh) które są dzielone na osobne serwery, i nie ma szans że darmówką wywalisz to trzeba już mieć trochę większą moc którą nie każdy ma:>, prędzej OpenVZ poleci spokojnie :> (nie polecam)

​BlazingFast.. aż nie chce mi się komentować, w jakich bajkach żyjecie dzieci :P

Opublikowano

Miałem serwer na lvl up kvm przez 3 miesiące, gdy ts zaczął rosnąć wbijali i wyrzucali go ze zwykłego data booter nawet nie było pakietów. Więc coś wiem na ten temat 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

> Koniec współpracy

@muchomor321

Powtarzacie się dzieciaki.

Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia do mojej osoby to konkrety, a nie domysły...

Miałem serwer na lvl up kvm przez 3 miesiące, gdy ts zaczął rosnąć wbijali i wyrzucali go ze zwykłego data booter nawet nie było pakietów. Więc coś wiem na ten temat 

Daje opcje lvlup albo blazing nie zmuszam nikogo do współpracy. Daje opcje tych 2 hostingów, bo na nich mam duże zniżki. Jednak jeżeli ktoś jest konkret to możemy pomyśleć hosteamie.

xxx

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...