Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio sprzedalem kolegom moje 2 konta 52lvl mental i 37body chciałbym grać z kimś na serwie tylko nie wiem jakim , żeby był dosyć tani i fajny poszukuje kilku osób do wspólnej gry .

O kase i expa nie musze sie bać umiem zarabiać i wgl poprostu nie chce grać sam . Grali byśmy oddzielnymi kontami ale chodzi mi o wspólne expienie pomoc pogadanie.

Pozdrawiam

klarok123

Proszę żebyście pisali mi na gg 3918695 albo najlepiej tutaj .

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

Domentor podasz gg? pogadali bysmy

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Opublikowano

Ja myślę że warto poczekać na serwer 24, powinien być już niedługo, Z moich znajomych 10 osób wraz ze mną zaczną tam gre, i może podbijemy serwer ;) Trzeba czekać !

Opublikowano

Ja myślę że warto poczekać na serwer 24, powinien być już niedługo, Z moich znajomych 10 osób wraz ze mną zaczną tam gre, i może podbijemy serwer ;) Trzeba czekać !

Heh ja też zagram na 24 napewno ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no na s24 bym pogral ale nowe serwy sa strasznie drogie , a wlasnie zadam pytanie .. który serwer jest najtanszY?

Opublikowano

podjełem decyzje zagram na monku ;] mam juz jednego chętnego jak ktoś chce sie dołaczyć do wspólnej gry prosze pisac gg 3918695

Opublikowano
klarok123 Ikona

Napisano dziś, 04:19

no na s24 bym pogral ale nowe serwy sa strasznie drogie , a wlasnie zadam pytanie .. który serwer jest najtanszY?

Ale zależy co najtaniej, jak ku, to nigdzie, wszystkie serwery maja aury po 2-3kk

Serwery takie jak Monastyr, Fenikt maja tanie FMS'y np. +9 można kupić za 8kk nawet, ale najnowsze od +20 serwera fms +5 15kk ... Tak samo z zbrojami,

Opublikowano

Ja również poczekam na nowy serwer więc będzie można tam zrobić jakiś team . Jak ten pomysł nie wypali to również zapraszam na Grymuar . ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...