Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z clientem 40k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze ;)

Ogolnie chcialem sie pobawic metinem lecz nastapilem na jeden problem a mianowicie to:

5241014908311781022154.png

Wszystko zaklada sie, lecz nie widze nic w slotach ;(

Za pomoc daje limit lajkow++ :)

Opublikowano

Być może korzystasz z source z 4 stronami Ekwipunku a po stronie klienta masz 2 strony Ekwipunku jak z resztą widać na screenie i nie widać tego co zakładasz na odpowiednie przeznaczone do tego sloty. Dodaj sobie rzeczy po stronie klienta i powinieneś wszystko widzieć.

Takie jest moje stwierdzenie na przyczynę tego "błędu" 

tutaj masz link do poradnika: (poszukaj sobie w spoilerach - "powiększony ekwipunek")

http://www.mpcforum.pl/topic/1357786-kod-%C5%BAr%C3%B3d%C5%82owy-gry-metin2/#entry11545162
Opublikowano

Witaj, prawdopodobnie to jest tego przyczyna bo to jest czysty terenzo i nie dodawalem tych 4 stron. Odpisze czy zadzialo pozniej bo nie ma mnie jeszcze w domu. Dzieki ;)

Opublikowano

Blad miedzy game a binarka, jak dzialasz na kliencie Lajka przez maszyne Terenzo to jest temat na forum dotyczacy tego problemu. Skompiluj sobie wlasna binke pod clienta kod itp. Pozdrawiam.

Opublikowano

KLIK

Wejdź w mój temat masz tam maszynke,pliki i klienta już zrobionego (SRC/4 strony eq/fixy)

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

Witaj, prawdopodobnie to jest tego przyczyna bo to jest czysty terenzo i nie dodawalem tych 4 stron. Odpisze czy zadzialo pozniej bo nie ma mnie jeszcze w domu. Dzieki ;)

Jeśli to naprawdę są pliki od Trenza z tego tematu >> PRZENIEŚ << to nie powinieneś mieć żadnych problemów (jedyne co to zmiana game34k na source), jednak uważam że korzystasz z poprawionych plików od Lajka czy też poprawka lajka + gotowa maszyna od Pesi'ego. Najprawdopodobniej Lajk dodał tam 4 zakładki w eq i dlatego masz taki problem.

Strony Eq 4 są itd? Coś powiększone czy nic?

jest tu mój kod, najważniejsze zmiany:

Stack 1k, Limit Yang 999kkkkk, 4 strony EQ.

Musisz sam skompilować game i db, ponieważ w jego poprawce nie ma zmienionego kodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...