Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] Aruba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy na Hostingu ArubaCloud.pl jest szansa na jakiś okres testowy ? mam obecnie kilka VPS lecz chciałbym przetestować w Aruba czy ta opcja z Podaniem Danych + Nr Telefonu jest prawdziwa czy kolejny "Scam" ? (po podaniu dostajemyt doładowanie 8zł na aruba)

// Jeszcze pytanie. Przy rejestracji na Aruba proszą o dane osobowe jak miejsce zamieszkania. Mogę się spodziewać jakiś niespodzianek ?

UggNk9.gif

Specjalista
Opublikowano

Aruba jest dobrym i zaufanym hostingiem. O takie rzeczy jak scam nie masz sie co martwic. Dane osobowe muszę mieć takie są przepisy prawne. Jeśli nic nie zgodnego z regulaminem nie będziesz robić to niespodzianek nie będzie.

Opublikowano

Ogólnie , odradzam korzystać z usług arubacloud jeśli chciałbyś to pod teamspeak3 , wystarczy byle jaki atak i serwer leży + ma przeciążony  procesor jeśli chciałbyś już coś lepszego polecam multigaming.pl lub Hosteam.pl

Opublikowano

Aruba - zaufany hosting i po napisaniu podania spodziewaj się doładowania swojego portfela. Mi odpowiadają w przeciągu dwóch dni.

Ustosunkowując się do postu kolegi wyżej, Dev'a - pod TS3 byłoby to słabe rozwiązanie, jednak na dodatki - super.

Hosting polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...