Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój? patent na LoW

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyjdz chłopie, caly klan pl1 powinien dac CI wiojne, nie pozdrawiam 

przynajmniej teraz nie musisz sie prosic kogos o lowa i samotnie mozesz robic :)

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

I po co to wrzucać na yt? Teraz kwestia czasu aż usuną, debilizm...

Kto miał mieć ten miał

1377808813-U903831.png

Opublikowano

trzeba sfe miec zeby dac rade? czy mając 18lf4 dam rade?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

przynajmniej teraz nie musisz sie prosic kogos o lowa i samotnie mozesz robic :)

Buga znam od dawna.. Wiesz co jest w tym wszystkim najgorsze? to ze w tym przypadku ty jestes frajerem. Nabiles sobie 30 mln uri i dopiero teraz to ujawniasz, czemu wczesniej tego nie zrobiles? odpowiedz jest oczywista :)

Opublikowano

Buga znam od dawna.. Wiesz co jest w tym wszystkim najgorsze? to ze w tym przypadku ty jestes frajerem. Nabiles sobie 30 mln uri i dopiero teraz to ujawniasz, czemu wczesniej tego nie zrobiles? odpowiedz jest oczywista :)

Napisałeś teraz o sobie :), z tym, że ty jesteś pazernym chujem i tego nie pokazałeś innym :)

Opublikowano

dać rade dasz ale na pewno dłużej ci to zajmie, najważniejszą robote robią tu osłonki na 16lv dzięki którym przytankujesz DMG podczas ładowania mocki venoma

Opublikowano

dać rade dasz ale na pewno dłużej ci to zajmie, najważniejszą robote robią tu osłonki na 16lv dzięki którym przytankujesz DMG podczas ładowania mocki venoma

wlasnie nie mam oslonek na 16

aale mam pierscien.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

wlasnie nie mam oslonek na 16

aale mam pierscien.

mozesz sprobowac, daj na szybka konfe full oslonki i zobacz czy przytankujesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...