Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ONLINE-TS3.PL | PGC24.PL OSZUKANY LICZNIK ONLINE

#Gremsonkowy#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ooo oszukujo. Jak tak jest to zgłoś serwer do ts3index i skończ wylewać swoje żale na forum. Zrobiłem jeden poradnik jak zgłaszać serwery na gametrackerze więc może chcesz poradnik jak zgłaszać na ts3indexie.

A jak bardzo boli to wiesz co polecam.. :)

Pozdrawiam, Adams.

Opublikowano

No wiesz jak połączyli PGC to teraz musi się to zwrócić jakoś XDD

A propos tematu, zgłoś do danego zródła rankingów i problem z głowy, na pewno sprawdza i zweryfikują :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Aż sam siebie zgłoszę chłopaki.. może coś to da :)

@Pantoflarzek boli mocno czy tylko trochę? Ale spokojnie pojawi się jeszcze temat z kwitami na właścicieli pewnych serwerów i każdy odpowie za swoje czyny. Ostatni post w tym temacie. Buźka chłopaki :*

@ TOP2 na świecie przez ostatnie pół roku i robimy masówkę od wczoraj :D Śmieszny to Ty jesteś i to bardzo.

Rozumiem że nigdy nic nie osiągniesz na scenie TeamSpeak'a ale cały czas trzymam za Ciebie kciuki. Nie będzie żadnego photoshopa tylko szczera prawda poparta nagraniami głosowymi - tego nie można się wyprzeć prawda? ;) Buźka ;*

Opublikowano

Aż sam siebie zgłoszę chłopaki.. może coś to da :)

@Pantoflarzek boli mocno czy tylko trochę? Ale spokojnie pojawi się jeszcze temat z kwitami na właścicieli pewnych serwerów i każdy odpowie za swoje czyny. Ostatni post w tym temacie. Buźka chłopaki :*

Boli mnie? Że robicie kolejną masówke? Ojoj chyba nie wiesz po co robię to co robię :D

Czekam na kwity i pracę photoshopa ostatnich lat, bo się przyda.

Niczego co kiedykolwiek napisałem nie żałuję, więc możesz se szukać :)

P.S żeby nie było że offtop, aż sam se zgłosze skoro bawimy się w zgłaszanie :D

#Edit v2

No widzisz bardzo cieszy mnie że ktoś za mnie trzyma kciuki! Odrazu cieplej na serduszku :)

Nie mówię że robicie masówke od wczoraj - czytaj ze zrozumieniem. Mówiłem o tym, że robicie masówke na 1500 osób i próbujecie ich tam upchać jak sardynki, a nie jest to według mnie zdrowe. Czekam na ataki skarby :*

#Edit v3

Ojej widzę że się komuś namieszało i musi szukać po kątach osób którym niby zrobiłem krzywdę :)

Z resztą c**j ci w dupke, ja się tłumaczyć nie muszę.

(i tak usunąłem część wypowiedzi bo dla niektórych to i tak za dużo do zrozumienia w ojczystym języku a nie warto)

Powodzonka :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Ooo oszukujo. Jak tak jest to zgłoś serwer do ts3index i skończ wylewać swoje żale na forum. Zrobiłem jeden poradnik jak zgłaszać serwery na gametrackerze więc może chcesz poradnik jak zgłaszać na ts3indexie.

A jak bardzo boli to wiesz co polecam.. :)

Pozdrawiam, Adams.

Hahahaha jak tam wasza wielka trójca coś wam chyba z pgc24 nie pyklo i masoweczki nie bedzie oj jaka szkoda ale tak to jest jak ma się w ekipie debila no to trzeba licznik nabić bo normalnie się nie da.

Opublikowano

Powoli mnie to wszystko śmieszy.

Siedzi taki z 200 osobami na serwerze przez pół roku i wylewa swój żal na forum.

Oszczędz czytania takiego syfu i zajmij się sobą.

150 osób to jego rekord życiowy.. pewnie ich ściągnął na innowacyjne boty.

Boli mnie? Że robicie kolejną masówke? Ojoj chyba nie wiesz po co robię to co robię :D

Wiesz co nas różni? Że Ty aby mieć ludzi oferujesz kanały VIP czy to MC nad strefą administracyjną. Gdyby nie to miałbyś max 30 osób na całym Twoim marnym serwerze i udzielasz się na tematy sardynek i masówek :D

Pewnie sobie przypominasz co mówiłeś pewnej 'dziewczynie'?' aby się 'popisać' na temat tego co robisz innym :). Wszystko w swoim czasie.

@ miałem nie pisać ale musiałem bo tutaj zaczyna się dziać cyrk i pojawiają się objawy hipokryzji. Obiecuję że to ostatni post. Szkoda mi czasu odpowiadać ekipie hakierów z ts3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...