Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile Z Tego Walne Max?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ok usuwam post i piszę jeszcze raz

Chce wiedzieć ile walne z zasadzki wojownikowi około 25 lv ze zwykłym eq tzn tygra +6 bojowa+6 itd z kozików +9 kd +3 woj ninja sr -3%um +5% mam 10% na ludzi maxuje 2:1 WIT ZRE ;)

Edytowane przez Xerio

sygnature.png

Opublikowano
zalerzy czy woj mental czy body i jakie eq ale ja bym ci radzil je sellnac i grac na woju
Nie no kox jesteś. Koziki na woj mental czy body tak? A może sura healer? Graj dalej, może podaj średnie :P?

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

A włsśnie ty kox jesteś,on napisał czy zależy komu ma walnąć mentalowi czy bodemu -.-

nieregulaminowa sygna

Opublikowano
A włsśnie ty kox jesteś,on napisał czy zależy komu ma walnąć mentalowi czy bodemu
A czy w metinie jest tylko Wojownik Body i Mental? Widać, że niektórzy, to dzieci Woja i tyle nic poza tym. Nie umiecie grać innymi postaciami.

heheher.png

Kwicze skilla.

Opublikowano (edytowane)

Do bani średnie kup sobie +9 srednie 30+ za np 15kk-20kk z dobrym kd i expisz walniesz na 45 lvlu okolo 700 z combo;] tak mi sie wydaje;]\\

\

PS: 100 POST :}

Edytowane przez mosquito95

.

Opublikowano

zalerzy czy woj mental czy body i jakie eq ale ja bym ci radzil je sellnac i grac na woju

kolejny analfabeta tylko o wojach myśli :)

TOPIC:

do pvp kozy musza być ze UM a um 5 i śr tylko -2 są doskonałe :)

DOWN:

niewiele osób stać na to aby wydać tyle IS na takie UM ;> a czytając topic autor nie ma tyle kasy aby na takie kozy wydać ze 60kk ;]

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

UP: Nic nie wnosisz...

Topic: Farta miałeś, że takie fajne kozy z um kupiłeś. Zmień bulid na 1:2 Wit:Zr = większe dmg ze skilli. Ja mam kozy -5 do UM bez KD i dzikusom z zasadzki M1 w plecy wale 1,5k to da się policzyć xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano
Bo powiedział pajace, ze chce wiedziec ile uderzy wojownikowi..
NIestety zedytował post po mojej wypowiedzi :)

heheher.png

Kwicze skilla.

Opublikowano

Nie da rady tego precyzyjnie określic... bo zależy jakie ma eq ten woj body, czy ma absy czy nie, jaki build itp itd...

Lepiej sprzedaj te kozy, tym bardziej, że na almanachu z tego co się orientuję takie kozy śmigają nie więcej niż 8-10kk...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...