Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka mysz do CS:GO do 140 zł?

Cay

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Warto wydawać te 140 zł na rivala 100 black czy jest coś tańszego i równie zadowalającego?

Grip coś pomiędzy clawem a palmem.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Jest jeszcze DM 1 Pro a jej kosz to ok. 150zł

DM 1 Pro vs Rival 100

Stara wersja SS r100 (model: 62271, obecnie produkowane są modele z numerem 62341 które posiadają sensor SDNS-3059-SS) miała tą samą wersję sensora co DM1 Pro (model sensora: PMW3310DH) obecnie ten sam model sensora posiada SS r300 (model: 62351). Sensor w obecnie produkowanym rivalu (SDNS-3059-SS) jest taki sam jak w DM1 Pro (PMW3310DH) więc wybór należy do Ciebie. Ja na Twoim miejscu brałbym SS r100, ponieważ jestem jej posiadaczem i mogę z czystym sumieniem polecić tę myszkę.

8kHod.png

Bywalec
Opublikowano

Zastanawiam się w tym momencie nad DM DM1, CM storm alcor i ewentualnie logitechem g100s. Kwestia warto płacić 2x tyle i jeżeli płacić to za co?

5jJNSGS.png

Opublikowano

Zastanawiam się w tym momencie nad DM DM1, CM storm alcor i ewentualnie logitechem g100s. Kwestia warto płacić 2x tyle i jeżeli płacić to za co?

Jakie 2x tyle, nie przesadzajmy, kazda z tych w/w myszek zapewne Cie zadowoli, wybierz te ktora najbardziej Ci odpowiada pod wzgledem chwytu (dobrze jakbys mial gdzie/u kogo potrzymac te myszki), tak samo cenowo, w tych myszkach tak na prawde nie zauwazysz jakis roznic w sensorach czy cos podczas grania.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...