Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New]Godlike 1.1.2 Menu Hack

Spaik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi to woogle nie dziala zamiast pliku ktory uruchomi by szlo to mi sie pojawia plik z takim jakby do wklejenia i by przez wklejenie mialo dzilac ... ;l/ HELP !

Trzeba ściągnąć program AirDrop lub PreX i to nimi otwierasz ten ściągnięty plik ( poszukaj tym programów, gdzieś tu są na forum :))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nawet jest filmik jak się używa tego typu programów (injector)

Opublikowano

mi na viscie jak uruchamiam bez admina to nie wlacza sie a jak na adminie to po ladowaniu sie wylacza :( a jka godlike hacka 1.1.0 to wybieram channel i sie wylacza CA dlaczego?

@EDIT wyłacza się po jakimś czasie :(

86eHsn.jpg

graphic.png

Opublikowano

Elo mam problem. Robie wszystko dobrze (z injectorem) no i włączam grę i pokazuje mi się w ragu Godlike Hack a potem na czerwono coś mniej więcej takiego: FPS [ 0] Framtime [0.0000000000] cos takiego. i wywala mnie wtedy z gry, co robić ? odpalałem z adminem i bez, ze zgodnością i bez. nic. HELP pls

Opublikowano

Powiecie dlaczego mi nie działa mam xp jak coś, uruchamiam ten plik przez AirDropa i PerXa i nic. ! \ HELP / !

A takie coś FPS [ 0] Framtime [0.0000000000] mi nie wyskakuje jak na filmiku.

Jak mam zrobić żeby chodziło ???. Chodzi mi tylko taki hack Kotentopf's Hack V1.0

synga.jpgPomogłem ? kliknij lubie to ! = )

Opublikowano

A mi wogóle nie pisze w rogu godlike i mnie nie wywala tak jak was :( pomocy //

Opublikowano

Poczekajcie chwile na nowego hacka albo nauczcie sie grac bez niego. A po drugie google nie boli może tam poszukajcie i dajcie spokój z tym "pomocy". Za kilka dni powinien być nowy hack tutaj jeśli ktoś wstawi, bo w warrocku był juz hack na drugi dzien po aktualizacji więc POCZEKAJCIE

Opublikowano

Ale o to chodzi że mi nic nie pisze w górnym lewym rogu o tym GodLike itd tak jak innym pisze. I nie wiem dlaczego :(

Opublikowano

No normalnie otwieram przez AirDrop'a i nic. Tak jak na tym filmie na pocztku. Ale jak coś mam XP. :(

Powiedz mi jak mam otworzyć. Może coś źle robię... Ten czit mi tylko chodzi Kotentopf's Hack

Opublikowano

Co do filmu, czy można prosić o tytuł piosenki w tle?

Hack, czy działa, zaraz dam edit:Niestety, ale wyrzuca z gry, tuż po jej załadowaniu.

"Alea iacta est!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...