Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - nieprawidłowo działająca prawa gałka w padzie

122123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wlasnie kupilem sobie gre (FIFE 17) na PC i nie dziala prawy analog , pad z cyferkami (https://www.google.pl/search?q=pad+pc+numerki&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiyiNXR7vbSAhWmDZoKHVEHAmgQ_AUIBigB&biw=1920&bih=974#imgrc=fStN_BGDoIaA0M: )

Gdy klikam prawa galke , dziala tak podanie/strzal itp. lub w menu wchodzi w poszczegolne "gry"

Probowalem w x360c i gdy tam sprawdzalem to gdy nacisne w lewo to jest 4 ( X na Xboxie ) i tak samo jak w inne strony.

Co moze byc tego problemem?

Opublikowano

Witam.

Wlasnie kupilem sobie gre (FIFE 17) na PC i nie dziala prawy analog , pad z cyferkami (https://www.google.pl/search?q=pad+pc+numerki&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiyiNXR7vbSAhWmDZoKHVEHAmgQ_AUIBigB&biw=1920&bih=974#imgrc=fStN_BGDoIaA0M: )

Gdy klikam prawa galke , dziala tak podanie/strzal itp. lub w menu wchodzi w poszczegolne "gry"

Probowalem w x360c i gdy tam sprawdzalem to gdy nacisne w lewo to jest 4 ( X na Xboxie ) i tak samo jak w inne strony.

Co moze byc tego problemem?

Miałem identyczny problem. Przyczyny nie znam - ale znam rozwiązanie. Konsultacja z EA. Pomogli mi praktycznie w niecałe 30 minut, potrzebowałem jedynie zainstalować emulator odpowiedni (taki, który mi kazali) i dali mi instrukcję obsługi do tego, więc sama konfiguracja trwała zaledwie 5 minut. Potem wystarczyło włączyć analog w padzie i wszystko śmigało. Tylko pamiętaj, aby go włączyć, bo nadal będzie tak jak było.

Opublikowano

Przez e-mail będzie ciężej. Skontaktuj się telefonicznie, wpisz w google frazę "ea help telefon" i wejdź w pierwszy odnośnik i podaj im wszystko oni zadzwonią do Ciebie lub Ty do nich, w zależności co wybierzesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...