Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da się przenieść pliki ?

Gość Vaxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo. Czy dałoby rade przenieśc pliki rykoxa na terenzo zeby byly kostiumy , pasy , pety albo z terenza wyciągnąć te rzeczy i wrzucic je na rykoxa? 

Jeżeli się da to za np pomoc na tv (team viewer) dam limit +++++ codziennie ;v

Opublikowano

No tak, możesz to zrobić, ale nikt normalny nie będzie przenosił kilkuset wpisów za limit lajków, zobacz tutoriale jak dodać itemy na serwer i po prostu kopiuj wpisy wklejając do siebie.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

No tak, możesz to zrobić, ale nikt normalny nie będzie przenosił kilkuset wpisów za limit lajków, zobacz tutoriale jak dodać itemy na serwer i po prostu kopiuj wpisy wklejając do siebie.

Jakiś poradnik ? Link podrzuciłbyś? Bo nie mam google

Opublikowano

Dodam od siebie że do pakowania nowych itemków (pod granny 2.9 , pod 40k) duzo bardziej nadaje sie EterNexus. U mnie na ePacku wystepowaly problemy (nowsze pliki mialy po 0 bajtow itp).

Co do tematu da sie to zrobic, na serwer potrzebujesz przeciez tylko proto do odczytu i klienta ktory ma pasy, alchemie itp, chociażby Lajka. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dodam od siebie że do pakowania nowych itemków (pod granny 2.9 , pod 40k) duzo bardziej nadaje sie EterNexus. U mnie na ePacku wystepowaly problemy (nowsze pliki mialy po 0 bajtow itp).

Co do tematu da sie to zrobic, na serwer potrzebujesz przeciez tylko proto do odczytu i klienta ktory ma pasy, alchemie itp, chociażby Lajka. Pozdrawiam.

Ale jak to przenieśc? Czy musze tylko wzorować się na 2xup?

Opublikowano

przenieś protosy m2toolupem od terenzo, questy skopiuj i to tyle, reszte tabelek jako backup i wczytujesz na pliczkacgh terenzo

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

przenieś protosy m2toolupem od terenzo, questy skopiuj i to tyle, reszte tabelek jako backup i wczytujesz na pliczkacgh terenzo

xD A textury mobów / broni / zbroi ? Czy może lepiej będzie jak w białej będe biegał ? 

Generalnie to tez mam przenosic te wszystkie ikony itp? 

Czy program zrobi to za mnje ;v?

Opublikowano

Podziele zdanie Piotra, duzo wygodniej bedzie Ci zrobic maszyne na plikach ktore maja juz wgrane pasy, zbrojki i bronie 105 itp + klient dopasowany. Przenoszenie modeli i dopisywanie plikow troche trwa. Pozdrawiam.

Opublikowano

Podziele zdanie Piotra, duzo wygodniej bedzie Ci zrobic maszyne na plikach ktore maja juz wgrane pasy, zbrojki i bronie 105 itp + klient dopasowany. Przenoszenie modeli i dopisywanie plikow troche trwa. Pozdrawiam.

Nigdzie nie ma plikow 250 z eq 250 fryzur kostiumów 

Opublikowano

Nie chciało mi się więcej szukać

1.KLIK

2.KLIK

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

Nie chciało mi się więcej szukać

1.KLIK

2.KLIK

xf arianee myśle że wykorzystam kamelis to gówno które nie odpala xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...