Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biura oferujące pracę za granicą

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, czy znacie może jakieś biura które oferują prace za granicą chodzi mi o bardziej spokojne kraje typu Kanada, Włochy, Francja itd.

prosiłbym o sprawdzone biura albo przynajmniej takie, które nie lecą z pracownikami w c***a ani nic w ten deseń z góry dziękuję :)

Opublikowano

No nie powiedziałbym, że Francja to spokojny kraj.

Niestety nie znam żadnego biura, które mógłbym polecić. Wydaje mi się jednak, że lepiej szukać pracy na własną rękę (na pewno dostaniesz wtedy większe wynagrodzenie).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Niestety nie znam żadnego biura, które mógłbym polecić. Wydaje mi się jednak, że lepiej szukać pracy na własną rękę (na pewno dostaniesz wtedy większe wynagrodzenie.

Wiem ale, to zalezy która część Francji.

Szukanie pracy za granicą na własną rękę jest dosyć trudne bo nie miałem wcześniej z tym doświadczenia i nie mam pojęcia gdzie szukać

Opublikowano

Niestety nie znam żadnego biura, które mógłbym polecić. Wydaje mi się jednak, że lepiej szukać pracy na własną rękę (na pewno dostaniesz wtedy większe wynagrodzenie).

Patrząc przez pryzmat uchodźców może i nie jest zbyt spokojna, ale mimo to ludzie potrafią tam żyć i funkcjonować bez zegarków.

Opublikowano

Ja tam polecam OTTO Work Force na FB znajdziesz ich FB. Z tym, że tam głównie Holandia/Niemcy.

Braciak przez nich wyjechał do Holandii, a po nowym roku ja do niego tam jadę. Z tego co mówił piękny kraj, jest co zwiedzać itd. A co do samego biura to w c***a nie lecą, rozliczają się na czas, dużo nie "kradną" (każde biuro coś bierze, z czegoś musi zarabiać). Wiadomo są też skargi na te biuro, ale na które nie ma :P Brat był już przez wiele biur, ale te załatwiło mu najbardziej płatną pracę.

A praca to głównie jako kierowca/magazynier lub jak kto woli to pracuje przy tulipanach xD

Komunikatywny angielski, prawo jazdy i masz pracę pewniak.

Opublikowano

Masz przynajmniej  na podróż i na pobyt, (minimum ok 2000 zł na przelot poza sezonem + 2000 na opłaty i ubezpieczenia ) , znasz angielski na poziomie FCE albo francuski ? 

Jak widać nawet nie raczysz użyć google i poszukać agencji których dziesiątki jest w Polsce. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Masz przynajmniej  na podróż i na pobyt, (minimum ok 2000 zł na przelot poza sezonem + 2000 na opłaty i ubezpieczenia ) , znasz angielski na poziomie FCE albo francuski ? 

Jak widać nawet nie raczysz użyć google i poszukać agencji których dziesiątki jest w Polsce. 

Z kosztami podrozy i pobytu sie licze - tak mam

Francuskiego wcale nie znam, angielski znam na poziomie C1/C2

W google szukałem ale własnie jest tyle tego, że chcialem sie zapytać o biura już SPRAWDZONE przez kogoś, nie mam zamiaru się naciąć i stracić pieniądze gdzie przyjade i sie dowiem, że akurat nie ma dla mnie pracy.

Opublikowano

Koszt pobytu w Kanadzie dość wysoki, nie lepiej do Anglii? Dużo miejsc pracy w okresie wakacyjnym i przynajmniej 60% wypłaty pozostaje w kieszeni.

Opublikowano

Koszt pobytu w Kanadzie dość wysoki, nie lepiej do Anglii? Dużo miejsc pracy w okresie wakacyjnym i przynajmniej 60% wypłaty pozostaje w kieszeni.

Brexit

Opublikowano

Co ma Brexit do wyjazdu za pracą do Anglii ?  

Ty chyba nie masz nawet podstawowego pojęcia co to jest BREXIT i kiedy Anglia wyjdzie z Unii.      ZA 2 LATA jak byś nie wiedział. 

Zresztą podstawą jest załatwić sobie teraz odpowiednie dokumenty w Anglii by potem bez problemu jeździć do Anglii sezonowo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...