Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przegladaja forum polskiego metina natrafilem na post. ""@Topic:

Bardzo dobrze że zrobili te blokady niech jeszcze ustawią blokade na Fb i exp i spam boty i będzie git :)

A najlepiej zrobicie coś z Działem Cheaty,Boty i bugi na MPC forum bo tam jest bug na sm nawet opisany ""

Przeczytajcie uwaznie ostatnia linijke:) szlo by moze tak aby ten dzial byl np. od 200postow badz jeszcze wiekszej ilosci? bo zaniedlugo TEAM z PL beda czytac to forum (z mpc) i nie bedzie wgl cheatow;( a tego cghyba by niewiele osob chcialo.

(mozecie tak jakos uzywac zeby nie bylo widac tych cheatow;P)

Pozdrawiam.

@MODKU!!:P PROSZE NIE ZAMYKAC TEMATU.

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Było juz o tym mówione a co do tego od 200 postów to totalna bzdura ... Ponieważ nie którzy nawet mający 200 postów grają uczciwie , więc jak by się o tym dowiedział odrazu leciał by na IRC bo on musiał wydac tyle kasy na ten item a ten ma za darmo . Mowisz 200 postów a co to jest jakiś 12 latek siedzi na mpc 2 lata i ma 400 postów a potem zakładaja na board.metin2.pl posty o bugach . Wg mnie najwięksi idioci to Ci co znajdują takowe bugi i je rozpowszechniają ...

Opublikowano

to powiedz mi w takim razie jakby sie przed takimi osobami bronic, bo mi np wystarczy ino mh a nie jakies pierdoly typu dh em czy jakis tam:) (pewnie zara ten post bedzie na polskim metinie;D) a panie UP w sumie racja z tymi postami no ale coz wymyslic innego;D;/

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Nie da sie przed "Frajerstwem" bronic poprostu trzeba znajdując bug nikomu o nim niemowic wkoncu lepiej jak na nim skorzysta 1 osoba niz nikt nie ? Lub poinformowac o nim tylko osoby do których masz największe zaufanie że tego nie wygadadaja ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...