Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS.KATRIO.PL - nieśmiertelna legenda TeamSpeaków

katrio022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe nie polecam.

Stary boxdel reklamowali się u mnie, po czym udawali idiotów jak wyszło na jaw co odwalają.

Jeśli to jest przeszłość z jakiej chcecie się chwalić i jesteście zadowoleni, to gratulację i oby tak dalej.

Za samo to, negatyw i nie polecam :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@Pantoflarzek

Nigdy sami nie reklamowaliśmy TS'a za czasów BOXDEL'a, bo nie było takiej potrzeby (chyba, że mówisz o jeszcze jakimś wcześniejszym TS'ie) :)

Teraz też gramy fair, same takie podejrzenia są dla mnie irytujące, bo ciężko pracowałem nad całym projektem... Serio myślisz, że przy 600+ osobach online opłacałoby się nam reklamować TS'a na takich małych serwerach?

Trzymaj się i powodzenia, źle nigdy nikomu nie życzę!

Opublikowano

@Pantoflarzek

Nigdy sami nie reklamowaliśmy TS'a za czasów BOXDEL'a, bo nie było takiej potrzeby (chyba, że mówisz o jeszcze jakimś wcześniejszym TS'ie) :)

Teraz też gramy fair, same takie podejrzenia są dla mnie irytujące, bo ciężko pracowałem nad całym projektem...

Trzymaj się!

Nie twierdzę że to robisz teraz - mówię o przeszłości bo konotacje z boxdelem mam jasne i nie do końca miłe, więc widzisz, wstawiając tego typu tekst na samej górze prezentacji zniechęciłeś mnie odrazu :)

Co do projektu, poza troszkę zmienionymi rangami Adminów i lekko innym drzewku nic nie widzę, życzę powodzenia i nie mówię że pracy nie włożyłeś - lecz niestety moje pierwsze skojarzenia były jakie były :P

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@Pantoflarzek

Teraz też gramy fair, same takie podejrzenia są dla mnie irytujące, bo ciężko pracowałem nad całym projektem...

Trzymaj się!

Nie twierdzę że to robisz teraz - mówię o przeszłości bo konotacje z boxdelem mam jasne i nie do końca miłe, więc widzisz, wstawiając tego typu tekst na samej górze prezentacji zniechęciłeś mnie odrazu :)

Co do projektu, poza troszkę zmienionymi rangami Adminów i lekko innym drzewku nic nie widzę, życzę powodzenia i nie mówię że pracy nie włożyłeś - lecz niestety moje pierwsze skojarzenia były jakie były :P

Akurat uważam współpracę z BOXDELEM za istotny punkt w rozwoju TS'a, po jej zerwaniu (moja decyzja) nadal się rozwijamy i robimy swoje - dlatego właśnie o tym napisałem w prezentacji.

Trzymaj się :)

Opublikowano

Nie polecam. Administracja serwera reklamuje się na innych ts'ach. Pomieszane ikonki , o banerze to już nawet nie wspomnę.

Opublikowano

Kolejny serwer z botem muzycznym w poczekalni. Nie mogę się wypowiadać za wszystkich ale przez moje doświadczenie życiowe wiem że wiele osób zaraz po wejściu na serwer z botem na poczekalni po prostu go wycisza. Nie rozumiem tej mody muzyki na poczekalni. Przecież jest ona przerywana przez raz po raz dołączających użytkowników.

Co do samego serwera to jego układ jest strasznie chaotyczny i nieprzyjemny dla oka. Jest masa niepotrzebnych kanałów które tylko utrudniają poruszanie się po serwerze. 

Jest jeszcze jedna niejasność, na stronie do zakupu rang VIP nie ma informacji o tym przez kogo obsługiwane są płatności.

Po rozmowach z użytkownikami dowiedziałem się że serwer reklamowany jest spam botami na innych serwerach.

Moja ogólna ocena serwera nie jest zła. Serwer posiada dość sporą liczbę osób (średnio podczas moich wizyt wahała się ona w granicach 70 - 89 osóB). Niestety nie udało mi się porozmawiać z właścicielem.

Całościowa ocena serwera: Neutralna

(')(.)(;)

Opublikowano

Jeszcze raz powtarzam - nie reklamowaliśmy się na innych TS'ach, nie prowadzimy takich działań bo nie ma to zwyczajnie sensu. Wiem, że można pomyśleć "każdy winny tak mówi", ale nie mam zamiaru patrzeć jak ktoś kieruje w moją stronę tak kuriozalne, bezpodstawne zarzuty. Sami doświadczaliśmy takich "ataków" reklamowych i nie odwdzięczaliśmy się nigdy tym samym.

@_Robak - jakie pomieszane ikonki?

@MrSanten - wreszcie jakaś rzeczowa opinia :)

Odniosę się do wszystkich Twoich "zarzutów":

Bot na poczekalni - racja, przemyślimy to.

Co do kanałów - masz jakieś konkretne propozycje co moglibyśmy zmienić?

VIP - jest taka informacja przy zakupie rangi przez SMS - automatyczne płatności PayPal są obecnie niedostępne. Pierwsza strona to tylko wybór sposobu płatności, pakietu, nicku i dodatkowej rangi - cena i opis płatności jest wyświetlany po kliknięciu "Przejdź dalej i poznaj cenę" (ceny SMS i PayPal są różne, stąd to rozwiązanie) :)

Co do reklam napisałem wyżej. Jestem właścicielem i przenigdy nie reklamowałem się w taki sposób więc jest to zarzut bezpodstawny.

Zwykła liczba osób to 150-200, wcześniej 300 ale przez lekkie problemy nadrabiamy teraz wszystko.

Jeżeli chcesz pogadać to zapraszam, jestem dostępny!

Trzymaj się i jeszcze raz dzięki za opinie.

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...