Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ta gra schodzi na psy

JaroTt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6fe8dd6849727b68.jpg

6 mecz z rzedu po tym jak wygrałem 9 ;) szykowalem sie na lema a bedzie?? gold ? xD

jest tu ktos kto cheatuje? jesli tak 
moglbys mi powiedziec co ci daje to ze grasz na haxach? ;)

Opublikowano

Co zrobisz? Nic nie zrobisz :D Ale nie martw się, myślę że w następnej aktualizacji zostaną dodanę nowe rękawiczki bądź skiny do smoków i to załatwi spawę :D Bo po co zajmować się cheaterami? Za to gimbusy nie zapłacą. Za skiny już tak. 

Opublikowano

Nie wiem jaki ma tok myślenia cała paczka od Valve lecz sądze że ich tok myślenia jest taki "A niech czitują dostaną bana to kupią nowego CS'a" Mają taki profit z gry gdzie nawet sobie tego nie potrafię wyobrazić więc jakieś zabezpieczenia mogli by zrobić lepsze.. Bo teraz nawet nie wyobrażam sobie gry od początku wolałbym kupić konto z allegro nawet tego Silvera I ale tylko żeby mieć Prime :)

76561198375594763.png

Opublikowano

No w sumie tyle zarabiają milionów i taka z*******a gierka, a nie mają na tyle dobrych programistów by dobrego antycheata zrobić :) .

Trochę daje to do myślenia 

Opublikowano

gram na haxach, wbijam ge, sprzedaje konto z profitem lol

jak CI się uda :-)

Ranga z MM'ków to nie wyznacznik skilka czy coś xD

Już lepiej pograć jakieś płatne ligi ESEA, Faceit etc.

A jak już Cie to tak w*****a to znajdź 5 z Prime'm, szansa, że trafisz na haxa jest mniejsza

Opublikowano

Gdyby chcieli dali by dobrego antyczita.Ale im to się nie opłaca.Szczególnie że co 4 pros lata odpalony.Dzięki haxom ez gierki na faceit mam.Pozdro

Opublikowano

gram na haxach, wbijam ge, sprzedaje konto z profitem lol

jak CI się uda :-)

jak cisnie na free haxach to wiadomo ze szansa na vaca jest duza ;) ale jak gra na paid haxach + legit sety to szansa na Vaca jak i overwatcha jest praktycznie zerowa ale co ja tam wiem.. 

8kHod.png

Opublikowano

Nie wiem jaki ma tok myślenia cała paczka od Valve lecz sądze że ich tok myślenia jest taki "A niech czitują dostaną bana to kupią nowego CS'a" Mają taki profit z gry gdzie nawet sobie tego nie potrafię wyobrazić więc jakieś zabezpieczenia mogli by zrobić lepsze.. Bo teraz nawet nie wyobrażam sobie gry od początku wolałbym kupić konto z allegro nawet tego Silvera I ale tylko żeby mieć Prime :)

teraz prim nic nie daje,w sumie z silvera golda i kałacha łatwiej wbić bez prim niż z nim

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Gdyby chcieli dali by dobrego antyczita.Ale im to się nie opłaca.Szczególnie że co 4 pros lata odpalony.Dzięki haxom ez gierki na faceit mam.Pozdro

no k***a chyba nie 

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie przejmuj się xD. Na Globalach z wysokim ELO nie trafienie na RAGE (nie legit) cheata graniczy z cudem.

czy ja się przejmuje? mam 3 konta z globalem, sek w tym ze na tym koncie by dostac range musialem rozegrac O WIELE WIECEJ niz 10 gier ;))) i nie spotykalem wallhackerow bo na takich wygrac to nie byl problem tylko SPIN BOTY a akurat to nie jest cheat z ktorym sie mozna maskowac i dziwi mnie to ze tacy ludzie nie sa banowani

Opublikowano

Co VALVE i Gabena obchodzi CS:GO skoro z Doty mają większe zyski?

https://www.youtube.com/watch?v=L1QE6ogmSkw

Co xD większej głupoty nie słyszałem. CSGO to dla nich żyła złota dzięki której mogą robić wszystko co im do głowy przyjdzie

jedynie co oni robią to nowe skrzynki i skiny pod hajs,czekam jako fan na majtki i hełm z hiperbestią,a z doty to gówno nie pieniądze,cs reklamuje steama i go utrzymuje,steam bez cs byłby jak orgin :D

a co do ss to typ prim nie ma unranked i sie pluje że mu wylosowało multi rangi xD

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Co VALVE i Gabena obchodzi CS:GO skoro z Doty mają większe zyski?

https://www.youtube.com/watch?v=L1QE6ogmSkw

Co xD większej głupoty nie słyszałem. CSGO to dla nich żyła złota dzięki której mogą robić wszystko co im do głowy przyjdzie

jedynie co oni robią to nowe skrzynki i skiny pod hajs,czekam jako fan na majtki i hełm z hiperbestią,a z doty to g****o nie pieniądze,cs reklamuje steama i go utrzymuje,steam bez cs byłby jak orgin :D

a co do ss to typ prim nie ma unranked i sie pluje że mu wylosowało multi rangi xD

Chciałem tylko dodać że zapytam cie czy valve ma w dupie csa kiedy zmieni silnik na source 2 ponoć tego lata i przestanie robić konferencje (kilka dni temu w Chinach ogłosili masę rzeczy) i przestaną pytać prograczy na majorach co by zmienili.

Opublikowano

W każdej grze są odpaleni gracze, nic już z tym nie zrobisz. Tym bardziej, że żalisz się na forum o cheatach... I pisanie, że gra schodzi na psy nic Ci nie da.  

Opublikowano

Nie schodzi na psy.

Przeszkadza Ci to.że ktoś ma (bota do tej gry)

Mogę osobiście podesłać Ci linka do tych botów.

Pobierz i go używaj,ale robisz to na swoją odpowiedzialność.

CS.GO - masz tam funkcję zgłoś użytkownika.

Myślisz,że jak zgłosisz go za niedozwolone oprogramowanie to on nie dostanie bana?

Oczywiście,że dostanie,mi cofnęło rangę,dlatego,że w mojej drużynie była osoba z (aim botem)

Zagraj kolejny mecz i wszystko będzie dobrze!

Opublikowano

a z doty to gówno nie pieniądze,cs reklamuje steama i go utrzymuje,steam bez cs byłby jak orgin :D

gosciu wez mnie nie rozsmieszaj xD

http://www.esportsearnings.com/players

http://dota2.prizetrac.kr/

http://store.steampowered.com/stats/?l=polish

cs:go to pryszcz na dupie w porownaniu do doty i lola, sorki 

zeby nie bylo offtopu to powiem ze czity byly i beda. jest to zysk dla kodera, gracza a nawet dla tworcy gry ;p

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...