Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie serwerów na globalu

tojtoj4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma ktoś jakieś info co do łączenia serwerów na globalu? Kiedy mniej więcej miało być już na początku 2017 i dalej nie ma. Pisałem temat na forum i odpowiedz była taka że jak będzie to info zostanie podane na forum. Ma ktoś może jakieś informacje? Zależy mi bo mam dużo eq na różnych serwerach :P

Opublikowano

Z tego co pamiętam to Art pisał że łączenie będzie w krajach w których jest potrzebne pisał coś o Francji ale z tego co wiem to w Polsce za szybko nie będzie.

Opublikowano

Przytoczę słowa Art'a z dnia 09.12.16

Dobrą wiadomość mamy dla tych, którzy czekają na nową fuzję serwerów. W minionych miesiącach nie przeprowadzaliśmy żadnych fuzji serwerów, ponieważ prowadzone były ważne zmiany w bazie danych. Prace te powinny zostać zakończone w grudniu, najpóźniej w styczniu i na początku 2017 możemy rozpocząć fuzję serwerów. Chcemy to omówić z naszymi Community Managerami i sprawdzić liczbę graczy, by zdecydować, w jakich krajach i na jakich serwerach należy najpierw przeprowadzić fuzję. Prawdopodobnie na pierwszy ogień pójdzie Francja.

Niestety nikt z Nas nie odpowie Ci na pytanie dotyczące daty fuzji w Polsce o ile w ogóle fuzja się odbędzie gdyż w wyżej zacytowanym poście jest wzmianka tylko o Francji. Musimy czekać na oficjalne info odnośnie łączenia serwerów w Polsce. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...