Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca na wakacje gdzie szukać?

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę chęci! To nie jest takie trudne.

Legalnej na ogłoszeniach, portali z pracami jest dużo i również tam znajdziesz takowe informacje.

Zaś lepiej płatne nie legalne musisz sam popytać, pochodzić po miejscach różnych i spytać się czy potrzebują na wakacje pracy.

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka

Budowniczy
Opublikowano

idz ulotki roznosic ;) 

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

idz ulotki roznosic ;)

Chyba najgorsza opcja jeśli chodzi o pracę wakacyjną, a nie weekendową, bardzo często lecą w chu.. a wynagrodzenie nie powala

Opublikowano

Pracy na wakacje szukaj na OLX. Jest bardzo dużo ofert dotyczących pracy wakacyjnych, najczęściej nad morzem. 

Opublikowano

A co sądzicie o jakichś ośrodkach typu hufiec pracy ? Był ktoś może w takim ośrodku, podczas próby znalezienia pracy na taki okres ? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A co sądzicie o jakichś ośrodkach typu hufiec pracy ? Był ktoś może w takim ośrodku, podczas próby znalezienia pracy na taki okres ?

Byłam, z ciekawości jaka ofertę dostanę. Jednak poszłam na rozkładanie towaru w Auchan jednej z firm. Nie narzekałam. Możesz spróbować.

Opublikowano

Jeżeli jesteś pełnoletni, to możesz powysyłać podania do firm, które rekrutują osoby na zbiory truskawek/malin w Niemczech/Holandii.

Opublikowano

Jeśli mieszkasz blisko gór, morza, jeziora to możesz spróbować popytać się w hotelach/ośrodkach wypoczynkowych. Latem jest większy ruch i poszukują daodatkowych osób do pracy.

brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...