Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Global Zarobek na modzie.

Carpos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, jak można dużo zarobić na Modzie (Wh/Mobber) itd.

Mam 32lv eq całkiem dobre

Nie chcem zarabiać na odłamkach!

Opublikowano

W m2 to glownie kawalki klejnotu i uniformy +.

Fishbot, ale to ryzykowna gra

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Albo dropisz ulepy albo fmsy albo robisz gold farme i tyle. Ale to i tak śmieszne pieniądze bo najwięcej się zarabia od 75.Ulepy najlepiej m2, pustynia, albo do biologa. Albo najlepiej to na rudach się dorobisz nawet przetapiać nie musisz.

Opublikowano

ze swojego doświadczenia wiem że szybko wyłapiesz bana ;) ja zarabiałem expiąc na modach postacie do 30 lvla, ulepszanie fmsów/ribów i mixowanie. Postacie na których wykorzystasz zmianki i bodzie ustaw na fishboty, tylko co kilka godzin zbieraj z nich drop bo tak czy siak dostianiesz na nie bana, to tylko kwestia czasu :) Sposób lekko skomplikowany ale można zarobić :) 

Opublikowano

Nie wiem jak wy fisz bota ustawiacie ale ja na razie nie wyłapałem bana. Stawiajcie zawsze na ch z sporą liczbą graczy bo mniejsza szansa, że was sprawdzą.

Grałem ostatnio na M2 singapore tam inaczej sprawdzają nawet za pick up bana można dostać nie mówiąc o fb. Na pl to zanim zbanują to zarobisz tyle, że się opłaca.

Opublikowano

Przetopy , bronie 30lv , Ulepy m2 , zęby orka + i bez + , ulepy m1

jak na ten lv to tyle myślę :)

Opublikowano

ze swojego doświadczenia wiem że szybko wyłapiesz bana ;) ja zarabiałem expiąc na modach postacie do 30 lvla, ulepszanie fmsów/ribów i mixowanie. Postacie na których wykorzystasz zmianki i bodzie ustaw na fishboty, tylko co kilka godzin zbieraj z nich drop bo tak czy siak dostianiesz na nie bana, to tylko kwestia czasu :) Sposób lekko skomplikowany ale można zarobić :)

bana? ty sobie jaja robisz mój brat na modzie wpierdolil 101lv i do tej pory cisnie na waitattacku bo tak to by expił i expił sam wyexpiłem 7 kont i 11postaci po 90lv+ na modzie w ciągu pół roku 

co do zarobku na modzie najlepiej jak jest jakiś event i dropić szkaty blasku czy coś  tym stylu na 10 kont

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...