Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkinChanger i VAC Error

Pallas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po paru minutach gry na "ruskim" skinchangerze wywala mi vacerror, czy wie ktoś jak temu zapobiec?Próbowałem już "metody" z odpalaniem go z pendrive, dalej to samo

Opublikowano

Musisz wejsc na strone skin changer i na dol strony przesunac.i wejdz na ich strone twitter czy fb nie pamietam i tam daja poprawne linki do sciagniecia

Opublikowano

Narazie i tak ten skin changer jest zbugowany, mi dziala wszystko, gram mm, ustawione mam skiny all ale jest bug podczas przelaczania broni np. Z kosy na bron to jakby takie zaciecie broni jest i to bardzo w*****a, przez to narazie nie korzystam z tego. A co do instalacji to stadhttp://gavitex.com/share/wfby3iraz scisgnijcie, nastepnie idzcie do bin do css, i nic nie odznaczajcie i warttosc 15 ma byc. Oby 4 naciskanie wlaczacie cs, launcher wam sie pojawi i go naciskanie i czekacie naciskanie insert i odlaczacie pendrive, i skiny ustawcie sb w menu, bo gdy ustawisz sb na servie to po chwili cs sie wylacza, takze nie naciskac insert w grze bo wam cs wywali i to wszystko, tylko tak jak mowilem przy przelacaniu z np kosy na karabin jest jakas scinka ktora mnie bardzo irytuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...