Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spotkałem znajomych

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałem sobie mecza, wkurzyłem się bo trafiłem na jednego ruska i 3 debili co śpiewało " so baaaaad "

Ale nie o to chodzi.

Później postanowilem, a może zagram sobie nexta, zagrałem turnieja, 4polaków, myślę sobie że znowu będą toxyczni i wyzywać ciebie od polaczków cebulaczków a sami nimi są.

O dziwo byli pozytywnie nastawieni, wygrywamy mecz 16-4, dodaję z 3 typa do znajomych z tego teamu.

Zagraliśmy drugi mecz, przegraliśmy 11-16.

Taki jeden typ co był pozytywnie najbardziej nastawiony mnie dodał jeszcze przed tym meczem z przegraną, jak skończyliśmy grac ten drugi mecz.

Gdy już skończyliśmy grać.

To tak po prostu se mnie zablokował.

Jakoś nie jest mi z tego powodu źle.

Ale w moim mieście wszyscy mają wooden pc przynajmniej z mojej szkoły, albo ktoś z wioski przyjeżdza i mu odpala gta san andreas ledwo...

Pytałem się moich znajomych, ( jeszcze 2dodałem ) czemu mnie usunęli, jeden że nie wie.

Drugi że nie będzie do niego pisał bo jest offline, a był online.

Problem w tym że ci znajomi mi pasowali, i nie denerowali się, jak przegrywaliśmy.

Nie usuwajcie tematu plz to nie troll. Muszę się rozpisać bo wtedy się lepiej czuję.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Podaj jeden powód dlaczego mieliby z tobą grać? Jesteś randomem nie znają cie, może nie pasuje im twój styl gry czy coś. Idź na forum i wrzuć ogłoszenie ze szukasz ludzi do gry. Proste

Opublikowano

Podaj jeden powód dlaczego mieliby z tobą grać? Jesteś randomem nie znają cie, może nie pasuje im twój styl gry czy coś. Idź na forum i wrzuć ogłoszenie ze szukasz ludzi do gry. Proste

Tylko że ja otwierałem 2x tabelę w 2meczach, problem w tym że byli pozytywni a to tak jakbyś miał przyjaciela i go stracił.

Opublikowano

Tylko że ja otwierałem 2x tabelę w 2meczach, problem w tym że byli pozytywni a to tak jakbyś miał przyjaciela i go stracił.

To ty chyba nigdy przyjaciela nie miałeś.

Jak wyżej napisz ogłoszenie na forum lub na allplay.pl

Opublikowano

Zabij się.

A tak serio to weź upierdol sobie rękę i z nią pogadaj/pograj albo zapytaj się matki czy nie zostanie Twoją bff. Będziecie razem tacy kawai *.*. Jak nanami <3. Będziecie mogli robić takie super autorskie prace #fulllegit #noplagiat. Pozdrawiam i życzę miłego dnia :).

Opublikowano

2 lata temu zacząlrm przygode z cs go i ... po tygodniu znazlrm kumlla fo codziennej gry... dzis mija dwa a my nadal gramy i nawet w rozne gry

Opublikowano

2 lata temu zacząlrm przygode z cs go i ... po tygodniu znazlrm kumlla fo codziennej gry... dzis mija dwa a my nadal gramy i nawet w rozne gry

A ja od 2lat nikogo nie znalazłem do gry

Opublikowano

To nie jest powód że mają z tobą grać. 2 mecze otwierałeś pff co to jest.

To ty chyba jesteś jakimś nolife jak dla cb przyjacielem jest jakiś typ z internetu który poprostu był dla ciebie miły i ogarniał jak się dobrze gra

Opublikowano

A ja od 2lat nikogo nie znalazłem do gry

Może napisz w tym temacie -->

http://www.mpcforum.pl/topic/1467757-szukasz-ludzi-do-wsp%C3%B3lnej-gry-pisz-tutaj/#entry12436358

Lub na facebook'u na grupie z CS'a że szukasz stałej piątki ;) Potem wbijacie na TS'a i razem gracie lub tak jak wcześniej ci napisałem Koledzy z klasy / podwórka ;)

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...