Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aleros [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś rano były jeszcze dwa CH online. Teraz już jedno... No nie wiem, nie wiem.

Czekam na ss'y z OX'a lub z M1.

LutUbw5.png

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest online ;)

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Płakać mi się chcę jak widzę takie serwery. Serwer stoi max na Kimsufi (20zł/mc :-:) czyli się wyłoży po pierwszym lepszym ataku lecz nikt go i tak nie będzie atakował bo nie ma sensu marnować czasu na coś co i tak samo szybciej padnie. Skończcie się bawić w pseudo techników bo stworzyć taki serwer to jest max 2 godziny.

KJJKCi3.jpg

Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium!

Forum <-- Kliknij aby przejść

Opublikowano

Znowu off.

Daj znać na PW jak uporasz się całkowicie z padaniem tego serwera, bo przecież to już jest śmieszne, by serwer padał 5 razy dziennie a czasem nawet więcej.

Zamykam tymczasowo prezentacje.

Opublikowano

Otwieram, ale jeśli serwer dalej nie będzie stabilny to prezentacja wyląduje w archiwum.

Opublikowano

Najnowsza łatka dostępna na forum serwera

Zapraszam na serwer :)

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Najnowsza łatka dostępna na forum serwera

Zapraszam na serwer :)

Co było zmieniane?

Opublikowano

Masz na Forum opisane :)

Cytat

Opublikowano

To niech go odbugują, bo nawet dotrzeć się nie da z zapytaniem ile jest osób.

Szkoda, że nie zrobiłeś tego ssa z OX`a, który nawet nie wiadomo czy się odbył. :s

Na forum też tłumów nie ma, 29 osób.. 

Opublikowano

Płakać mi się chcę jak widzę takie serwery. Serwer stoi max na Kimsufi (20zł/mc :- :) czyli się wyłoży po pierwszym lepszym ataku lecz nikt go i tak nie będzie atakował bo nie ma sensu marnować czasu na coś co i tak samo szybciej padnie. Skończcie się bawić w pseudo techników bo stworzyć taki serwer to jest max 2 godziny.

@NovobiS nie puacz :) nic to to nie da xD

To niech go odbugują, bo nawet dotrzeć się nie da z zapytaniem ile jest osób.

Szkoda, że nie zrobiłeś tego ssa z OX`a, który nawet nie wiadomo czy się odbył. :s

Na forum też tłumów nie ma, 29 osób.. 

Dziś rano były jeszcze dwa CH online. Teraz już jedno... No nie wiem, nie wiem.

Czekam na ss'y z OX'a lub z M1.

będę miły i dam ss ;) 

2715514908843061416993.png

Opublikowano

Ludzie, rozumiem każdy chce zaistnieć w świecie prywatnych serwerów Metina, ale... to już jest k***a żenujące. Mamy 2017 rok, a wy dalej nakurwiacie tymi syfami na plikach z epoki kamienia łupanego. Jeżeli już stawiacie cokolwiek, zróbcie coś nowego, swojego, a nie odpalacie badziew na starych plikach i serwerze 20 zł/msc. Nie ma szans, żeby zagrało tam więcej niż 10 osób. Może ogarniecie ze 30 zł z IS i opierdolicie ludziom konta na innych serwerach, mając dane z bazy. Padaka na tydzień i tyle. Moderator powinien od razu pakować takie gnioty do kosza zanim się pojawią i napsują ludziom krwi.

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

"Może ogarniecie ze 30 zł z IS "

Nie ma ISA NA SERWERZE ... ZROZUM TO WKOŃCU ....

ZAPRASZAM RATY EXPA AKTYWNE ;)

Cytat

Opublikowano

Npc jest więcej niż graczy?

Podaj te edycje serwera tutaj... a nie na własnym forum.

/

Opublikowano

Npc jest więcej niż graczy?

Podaj te edycje serwera tutaj... a nie na własnym forum.

"Naprawione okno gildii.

Zmniejszone DMG mobów oraz Smoka av3"

Już sobie też sama sprawdziłam.  :yay:

Opublikowano

ZAPRASZAM NA SERWER ;)

Cytat

Opublikowano

Debilu piszesz w informacjach, że wartości bonusów "poznamy na serwerze", po czym niżej wstawiasz ss z wartościami bonusów.......

Opublikowano

xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Bekłem  :D Że komuś się chce takie coś stawiać, strata czasu. Pewnie dłużej się ten serwer pobiera niż był robiony. Umiejętności prezentacji = 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...