Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z meczami turniejowymi

MatiDrzewko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem związany z graniem w CS:GO na meczach turniejowych. Otóż problem jest taki, że czasem, kiedy gram jest wszystko ok, ale dzisiaj ten problem powtórzył się po raz drugi. Chodzi tu o wyrzucanie z oficjalnych serwerów CS-a bynajmniej mnie. Kiedy wyrzucą mnie z gry (podkreślę - nie wyrzucają mnie gracze, tylko steam), ukazuje mi się błąd o treści, że na moim komputerze są jakieś pliki w folderze gry, które nie są akceptowane (pewnie chodzi im o wallhacka albo aima)... Po kliknięciu przycisku OK otwiera mi się przeglądarka na stronie (tj. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837).Kiedy próbuję się reconnectować, niestety problem nie ustaje. Na tej stronie, co przekierowuje mnie z csa było też napisane, żeby sprawdzić spójność plików gry i zrestartować kompa.. Jednak niestety nie zdążyłem....

Z góry dzięki za pomoc...

Aha, a bana dostałem na równe 24h, więc nic nie zobaczę w csie... 

Pzdro... 

EDIT: Myślałem też o mailu do supportu steama, ale nie wiem czy coś to da, pewne też jest to, że szybko nie odpiszą..

Opublikowano

Jak będziesz grał następnego mm'a pierw wejdź w menedżer zadań potem w procesy i po zamykaj wszystkie zbędne procesy bo jest możliwość że jakiś proces ingeruje w gre "Jak to twierdzi system VAC" i dla tego dostajesz error'y miałem tak przez Cheat Engine..

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...